To je to što me zanima!

Dobili su opaku lekciju: Trojica oženjenih neće nikad zaboraviti

Mlada Jen odlazi na romantični odmor sa svojim dečkom. Njihov vikend prerast će u nešto posve drugačije jednom kada se u vikendici pojave i dečkovi nasilni prijatelji
Vidi originalni članak

Jedan od interesantnijih dijelova filmskog festivala u Torontu zasigurno je Toronto’s Midnight Madness. Radi se o dijelu festivala na kojem se prikazuju nešto energičniji filmovi te oni koji možda za svačije oči. Jedan od takvih filmova je i djelo 'Osveta' kompanije Charades.

SOLO Beskrajna dosada: Čekali smo ga dvije godine, a došlo je ovo

Film je na festivalu bio nadasve hvaljen, a odlična je vijest kako je tvrtka Charades riješila svoju distribuciju pa tako 'Osveta' uskoro dolazi u kina diljem svijeta. U pitanju je film o osveti, kako je očigledno iz imena filma, ali sa zanimljivim preokretom.

Mlada Jen (Matilda Lutz) odlazi na romantični odmor sa svojim bogatim dečkom (Kevin Janssens). Ali njihov romantični vikend naglo preraste u nešto posve drugačije jednom kad se u vikendici pojave i dečkovi nasilni prijatelji. Val nasilja bit će nezaustavljiv.

Pogledajte prvi foršpan

U glavnim ulogama su spomenuta Lutz i Janssens, dok su uloge nasilnika preuzeli Guillaume Bouchède i Vincent Colombe. Ovu iznimno nasilnu priču na velike ekrane donosi mlada redateljica Coralie Fargeat.

Film u naša kina dolazi tijekom travnja, u distribuciji Blitzfilma.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare