Obavijesti

Show

Komentari 0

Beskrajna dosada: Čekali smo ga dvije godine, a došlo je ovo

Beskrajna dosada: Čekali smo ga dvije godine, a došlo je ovo
5

U kratkom videu iz nadolazećeg filma o Hanu Solu vidjeli smo Sola na samo par trenutaka. No i ti trenuci su nam pokazali kako 'to jednostavno nije to' jer akcija za sad izgleda 'mlitavo'

VIDEO

Novi film iz franšize 'Ratova zvijezda' trebao je biti film koji će nas ostaviti bez daha. Djelo o Hanu Solu, odnosno o njegovoj mladosti je zamišljeno kao uzbudljiv avanturistički film. No već od početka snimanja 'Sola' bilo je problema s glumcima, a kasnije i s redateljima.

Lijepa i smrtonosna: Njeno su um i tijelo savršena oružja...
Lijepa i smrtonosna: Njeno su um i tijelo savršena oružja...

Alden Ehrenreich (glumi Hana Sola) pokazao je na setu kako nije dostojan uloge, pa je za potrebe snimanja unajmljen i pomoćnik koji bi mu pomagao na snimanju, kako bi Ehrenreich dobro odglumio Sola.

Ali čak i kad su ti problemi riješeni (kako ćete vidjeti, u stvari nisu), pojavila se situacija s redateljima. Prvotni redatelji, Lord i Miller, su napravili katastrofalan posao, pa ih je osobno predsjednica Lucasfilma, Kathleen Kennedy, otpustila. U njihovu ulogu uletio je Ron Howard, koji je trebao biti dostojna zamjena za originalne filmaše.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

No sudeći prema prvom foršpanu, ne bismo rekli da je itko tu odradio pošten posao. U kratkom videu vidjeli smo Sola na samo par trenutaka no i ti trenuci su nam pokazali kako 'to jednostavno nije to'. Akcija za sad izgleda 'mlitavo', dok su glumci poprilično krivo 'pogođeni'.

Pogledajte video

Kad gore rečenom dodamo problem da Ehrenreich izgleda starije nego što je Ford izgledao u 'Povratku Jedija' te da je tu i Emilia Clarke kao ljubavni interes, koji nikad neće postati prava ljubav, rekli bismo da film ima probleme.

Alden Ehrenreich u nadolazećem filmu glumi mladog Hana Sola, a pridružuje mu se Donald Glover kao mladi Lando Calrissian. Uz njih u filmu nastupaju i zvijezda 'Igre prijestolja' Emilia Clarke u ulozi Qi'Re te legendarni Woody Harrelson.

Film prema Disneyjevim planovima u kina dolazi 25. svibnja ove godine, ali moguće je da će i zakasniti kako bi se popravile očigledne mane filma.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode