Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
0 komentara

Beskrajna dosada: Čekali smo ga dvije godine, a došlo je ovo

U kratkom videu iz nadolazećeg filma o Hanu Solu vidjeli smo Sola na samo par trenutaka. No i ti trenuci su nam pokazali kako 'to jednostavno nije to' jer akcija za sad izgleda 'mlitavo'

Foto: Facebook/Screenshot
0 komentara

Novi film iz franšize 'Ratova zvijezda' trebao je biti film koji će nas ostaviti bez daha. Djelo o Hanu Solu, odnosno o njegovoj mladosti je zamišljeno kao uzbudljiv avanturistički film. No već od početka snimanja 'Sola' bilo je problema s glumcima, a kasnije i s redateljima.

CRVENI VRABAC Lijepa i smrtonosna: Njeno su um i tijelo savršena oružja...

Alden Ehrenreich (glumi Hana Sola) pokazao je na setu kako nije dostojan uloge, pa je za potrebe snimanja unajmljen i pomoćnik koji bi mu pomagao na snimanju, kako bi Ehrenreich dobro odglumio Sola.

Ali čak i kad su ti problemi riješeni (kako ćete vidjeti, u stvari nisu), pojavila se situacija s redateljima. Prvotni redatelji, Lord i Miller, su napravili katastrofalan posao, pa ih je osobno predsjednica Lucasfilma, Kathleen Kennedy, otpustila. U njihovu ulogu uletio je Ron Howard, koji je trebao biti dostojna zamjena za originalne filmaše.

Foto: Facebook/Screenshot

No sudeći prema prvom foršpanu, ne bismo rekli da je itko tu odradio pošten posao. U kratkom videu vidjeli smo Sola na samo par trenutaka no i ti trenuci su nam pokazali kako 'to jednostavno nije to'. Akcija za sad izgleda 'mlitavo', dok su glumci poprilično krivo 'pogođeni'.

Pogledajte video

Kad gore rečenom dodamo problem da Ehrenreich izgleda starije nego što je Ford izgledao u 'Povratku Jedija' te da je tu i Emilia Clarke kao ljubavni interes, koji nikad neće postati prava ljubav, rekli bismo da film ima probleme.

Foto: Facebook/Screenshot

Alden Ehrenreich u nadolazećem filmu glumi mladog Hana Sola, a pridružuje mu se Donald Glover kao mladi Lando Calrissian. Uz njih u filmu nastupaju i zvijezda 'Igre prijestolja' Emilia Clarke u ulozi Qi'Re te legendarni Woody Harrelson.

Film prema Disneyjevim planovima u kina dolazi 25. svibnja ove godine, ali moguće je da će i zakasniti kako bi se popravile očigledne mane filma.

Tema: FILM

Message