To je to što me zanima!

Dobitnici Nobela Sharon Stone (55) dodijelili su nagradu za mir

Dok je glumica čekala da je prozovu, prekrižila je noge kao u filmu 'Sirove strasti' koji ju je proslavio. Okupljenima je poručila da će nastaviti s humanitarnim radom
Vidi originalni članak

U karijeri glumica je osvojila brojne glumačke nagrade, a njezinu borbu protiv AIDS-a sada su prepoznali i nobelovci. Zbog toga su je u nacionalnoj Operi u Varšavi nagradili “Nobel Peace” statuom.
 Kada se Sharon Stone (55) popela na pozornicu, nije se samo govorilo o njezinu postignuću, nego i o seksepilnom izgledu. Svi su se složili da glumica i sada bez problema može glumiti u nastavku erotskog filma “Sirove strasti“ koji ju je 90-ih godina i proslavio. 

Okupljenima je poručila da će i dalje nastaviti s humanitarnim radom jer je strašno da u svijetu od te bolesti na godinu umre više od tri milijuna ljudi. 
Nakon što je primila nagradu, čestitao joj je i budistički duhovni vođa Dalaj Lama, a ona mu se iz poštovanja naklonila. Stone je čavrljala i s bivšim poljskim predsjednikom Lechom Walesom, koji je kao vođa sindikata Solidarnost u Gdanjsku rušio komunizam. 


Prije Sharon ovu nagradu su dobili glumac Sean Penn, frontmen U2 Bono Vox i George Clooney.

Kirurzi Sharon nude besplatno zatezanje lica, a ona ih ignorira

Idi na 24sata

Komentari 8

  • beemaja 25.10.2013.

    Super Sharon! Samo tako nastavi i dalje.....

  • zahira45 24.10.2013.

    Divna žena, super izgleda.

  • user_262419 24.10.2013.

    savršena je što izledom što svojim ponašanjem i dobrim dijelima...trebala bi bit primjer mnogim isfrustriranim babama!

Komentiraj...
Vidi sve komentare