To je to što me zanima!

Dobre vijesti: 'Doctor Strange' izveo magiju, stiže prije u kina

Kako se već nekoliko godina može vidjeti, točnije još od 2010. i izlaska 'Iron Man 2' u kina, Marvel na naše prostore donosi svoje filmove u ranijem terminu nego u SAD
Vidi originalni članak

Kako bi pokazali da je u pitanju prava magija na djelu, četrnaesti film iz Marvel Cinematic Universe, 'Doctor Strange', dobio je raniji datum izlaskam i to za skoro tri tjedna.

Premda je ovo već standardna Marvelova praksa, da puštaju filmove u Velikoj Britaniji i EU prije nego što ih puste u SAD, ipak je iznenađujuće što je film dobio toliko raniji datum izlaska. Još se samo trebamo nadati da će 'Doctor Strange' na taj datum i kod nas doći.

Pogledajte foršpan

U filmu uz Cumberbatcha glumi i Rachel McAdams kao Christine Palmer, gore spomenuti Chiwetel Ejiofor i Mads Mikkelsen su Baron Mordo i Kaecillius, Tilda Swinton je Ancient One, Michael Stuhlbarg glumi Nicodemusa Westa, dok Benedict Wong glumi istoimenog lika. Mikkelsena ćemo ove godine moći vidjeti i u narednom filmu iz franšize 'Ratovi zvijezda', 'Rogue One: Priča iz Ratova Zvijezda'.

Film o vrhunskom vještacu u kina stiže početkom studenog (ili ranije?) ove godine, a izvrstan drugi foršpan možete pogledati ovdje.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare