To je to što me zanima!

Dok je Cardi B bila trudna, njen muž molio bivšu da se seksaju

Htjela sam se suzdržati od objavljivanja ovog razgovora, ali on i njegova ku*** nemaju poštovanja prema meni iako sam ja srdačna i suosjećajna, kaže Shya. Kad ju je Offset tražio da se seksaju, Cardi B je bila trudna
Vidi originalni članak

Reper Offset (27), koji je u braku s Cardi B (27), još se jednom našao u središtu skandala. Par je u braku od 2017. godine, a reperova bivša djevojka Shya L'amour, s kojom ima kćer Kaleu, podijelila je poruke koje joj je slao u lipnju 2018. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Offset je želio imati spolni odnos sa Shyom, kako je napisao, 'posljednji put', ali ga je ona uporno odbijala. Sad je ispričala kako je Offset prestao plaćati alimentaciju nakon što se tada nije htjela seksati s njim.

Reper je bivšoj djevojci više puta poslao istu poruku, a ona mu je potom odbrusila.

- Jedina stvar zbog koje se trebam viđati s oženjenim muškarcem je zbog naše kćeri - napisala mu je Shya.

Screenshot razgovora objavila jer joj je dosta, kaže, prozivanja.

- Htjela sam se suzdržati od objavljivanja ovog razgovora, ali on i njegova ku*** nemaju poštovanja prema meni iako sam ja srdačna i suosjećajna - napisala je Shya uz objavu razgovora. U to vrijeme kad je Offset slao njoj poruke, njegova supruga Cardi B bila je trudna. 

Ovo nije prvi put da su se objavile fotografije razgovora u kojima Offset inicira seks s drugim djevojkama iako je u braku s Cardi B. Iste te godine pojavili su se SMS-ovi u kojima je Offset navodno pokušavao dogovoriti seks u troje. a Offset od žene pod imenom Summer Bunni traži da mu dogovori seks u troje s njom i repericom Cuban Doll

Offset je požalio zbog tih poruka i javno je molio Cardi da mu oprosti, što je ona naposljetku i učinila. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Judita👥 21.04.2020.

    Ajme samo 27ima cardi izgleda užasno starije

  • QimoIljazi 21.04.2020.

    Prava domačica

  • podvodna_neman 21.04.2020.

    Muska posla

Komentiraj...
Vidi sve komentare