To je to što me zanima!

Dok je Cristiano igrao, Georgina se pohvalila da uspavljuje djecu

Dok se njezin odabranik borio na utakmici protiv Hrvatske, Georgina je brinula o djeci. Spremila ih je za spavanje i objavila nekoliko fotografija uz koje je napisala da je zaljubljena mama
Vidi originalni članak

Nogometaš Cristiano Ronaldo (35) s reprezentacijom Portugala stigao je u Split gdje borave ovih dana. Došli su uoči posljednje utakmice ove godine u Ligi nacija u kojoj su 'vatreni' lovili ostanak u eliti. No Hrvatska je ostala poražena (3-2) od Portugala. Naposljetku je poražena u sudačkoj nadoknadi. 

POGLEDAJTE VIDEO: Ronaldo u Splitu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naravno, najveća atrakcija bio je Ronaldo. Najprije je trenirao na stadionu Hajduka, a potom se susreo s dvojicom bivših suigrača, Lukom Modrićem (35) i Mateom Kovačićem (26). To je bio srdačan susret nogometaša koji su u Realu dijelili svlačionicu, a 'pala' je i zajednička fotografija koju je Cristiano podijelio na društvenim mrežama. 

A dok se sinoć borio za pobjedu, njegova odabranica i manekenka Georgina Rodriguez (26) na društvenim se mrežama pohvalila kako brižno čuva djecu i sprema ih za spavanje.

Najprije ih je fotografirala kako zagrljeni leže na krevetu, a potom je podijelila fotografiju dok spavaju.

- Zaljubljena mama - napisala je Georgina, dok je Ronaldo ponosno trčao na terenu.

Georgina je prethodno  povodom trećeg rođendana kćerkice Alane Martine, koju je dobila s Ronaldom, objavila crno-bijelu fotografiju iz rodilišta. 

-  Tri godine s mojim malim anđelom - napisala je u opis objave. Također, podijelila je i fotografiju na kojoj nogometaš hrani tek rođenu kćerkicu.

Ronaldu su surogat majke rodile troje djece: Cristiana Ronalda Juniora (10) te blizance Matea (3) i Evu Mariju (3), dok mu je Georgina rodila kćer Alanu Martinu (3).

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare