Obavijesti

Show

Komentari 0

Dok je Cristiano igrao, Georgina se pohvalila da uspavljuje djecu

Dok je Cristiano igrao, Georgina se pohvalila da uspavljuje djecu
6

Dok se njezin odabranik borio na utakmici protiv Hrvatske, Georgina je brinula o djeci. Spremila ih je za spavanje i objavila nekoliko fotografija uz koje je napisala da je zaljubljena mama

VIDEO

Nogometaš Cristiano Ronaldo (35) s reprezentacijom Portugala stigao je u Split gdje borave ovih dana. Došli su uoči posljednje utakmice ove godine u Ligi nacija u kojoj su 'vatreni' lovili ostanak u eliti. No Hrvatska je ostala poražena (3-2) od Portugala. Naposljetku je poražena u sudačkoj nadoknadi. 

POGLEDAJTE VIDEO: Ronaldo u Splitu

Pokretanje videa...

Cristiano Ronaldo u Splitu 01:36

Naravno, najveća atrakcija bio je Ronaldo. Najprije je trenirao na stadionu Hajduka, a potom se susreo s dvojicom bivših suigrača, Lukom Modrićem (35) i Mateom Kovačićem (26). To je bio srdačan susret nogometaša koji su u Realu dijelili svlačionicu, a 'pala' je i zajednička fotografija koju je Cristiano podijelio na društvenim mrežama. 

UEFA Nations League - League A - Group 3 - France v Portugal

A dok se sinoć borio za pobjedu, njegova odabranica i manekenka Georgina Rodriguez (26) na društvenim se mrežama pohvalila kako brižno čuva djecu i sprema ih za spavanje.

Najprije ih je fotografirala kako zagrljeni leže na krevetu, a potom je podijelila fotografiju dok spavaju.

- Zaljubljena mama - napisala je Georgina, dok je Ronaldo ponosno trčao na terenu.

Georgina je prethodno  povodom trećeg rođendana kćerkice Alane Martine, koju je dobila s Ronaldom, objavila crno-bijelu fotografiju iz rodilišta. 

-  Tri godine s mojim malim anđelom - napisala je u opis objave. Također, podijelila je i fotografiju na kojoj nogometaš hrani tek rođenu kćerkicu.

Ronaldu su surogat majke rodile troje djece: Cristiana Ronalda Juniora (10) te blizance Matea (3) i Evu Mariju (3), dok mu je Georgina rodila kćer Alanu Martinu (3).

 

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...