To je to što me zanima!

Dok je Seve u Zagrebu, u Srbiji Igor prati nogometne utakmice

Igor je objavio snimku s utakmice i označio nogometaša Andriju Radulovića. Severina je tijekom karantene napustila Beograd gdje je skupa s Igorom boravila u kući njegovih roditelja...
Vidi originalni članak

Dok je pjevačica Severina Kojić (48) u Zagrebu, gdje su je u VII. policijskoj postaji Trešnjevka ispitivali zbog prijave ravnateljice OŠ Matija Gubec Ljiljane Klinger da joj je prijetila, njezin suprug Igor Kojić (32) vrijeme provodi gledajući nogometne utakmice. U subotu je objavio snimku kako prati utakmicu u Beogradu, a na videu je označio nogometaša Andriju Radulovića (17). 

Andriju sada zastupa P&P Sport Management, a za to je zaslužan upravo Kojić. 

PROVELA DVA SATA Seve na policiji, ravnateljica škole je prijavila zbog prijetnji

- Dobrodošlicu u P&P obitelj želimo Andriji Raduloviću, mladom talentu Crvene zvezde, koji se našoj grupi pridružuje zahvaljujući suradnji između Andree Lucianija, Pasqualea Sensibilea, Dušana Baste i Igora Kojića - napisali su. 

Igor se prije nekoliko dana družio s bivšim nogometašem Dušanom Bastom (35). 

Severina je tijekom karantene napustila Beograd gdje je skupa s Igorom boravila u kući njegovih roditelja Dragana Kojića Kebe (59) i Olje. Kako su pisali srpski mediji, došlo je do svađe u kući Kojića kada je Severina željela renovirati njihov dom, a Keba se usprotivio rekavši da nemaju prihoda sada za te pothvate. 

PROMIJENIO FOTKU PROFILA Igor 'skinuo' Seve s društvene mreže: Kriza se rasplamsala?

- Tražila je da za dvorište kupe veliku garnituru i ležaljke kako se bi mogla sunčati i slikati za Instagram. Imala je zamjerke i na Kebin bazen, pa je predložila da i njega preurede, stave nove pločice i napune ga morskom vodom. E tada je Kojićima puknuo film - rekli su izvori srpskog medija.

Počelo se šuškati da se par razvodi zbog tih priča u srpskim medijima, no Severinini bliski suradnici kažu da to nije istina. Ipak, Severina je bez Igora provela svoj 48. rođendan u Zagrebu. 

POGLEDAJTE VIDEO: Severinin rođendan

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 31

  • 17.05.2020.

    Kaj se vraćala u Zagreb trebala je ona ostati u vukojebini ko i dotični, ne bi falila hahahah

  • 17.05.2020.

    Ajde, dečko se vratio svojim godinama i adekvatnom životu.........

  • nottonightjosephine 17.05.2020.

    Pola pije, pola sarcu daje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare