To je to što me zanima!

Dok Kylie čuva bebu, njen Travis tulumari na žestokom partyju: 'Ne kužim što ona vidi u njemu'

Prošla su dva tjedna otkako je Kylie podijelila sretnu vijest da je rodila sina, no izgleda da obiteljska idila nije dugo potrajala jer je njenom dečku zanimljivije tulumariti nego biti s obitelji
Vidi originalni članak

Obožavatelji potiču Kylie Jenner (24) da ostavi repera Travisa Scotta (30) nakon što je proslavljeni reper tulumario na afterpartyju Super Bowla i to samo nekoliko dana nakon što je ona rodila njihovo drugo dijete, sina Wolfa. 

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prošlog vikenda reper je uzeo pauzu od svojih roditeljskih obaveza i odlučio se zabaviti na afterpartyju s prijateljima, kako bi proslavio pobjedu Los Angeles Ramsa na Super Bowlu.

Njegov odabir kako provodi vikend nije oduševio Kyliene obožavatelje i to su jasno izrazili u komentarima na Redditu.

- Ovo definitivno govori 'Volim i cijenim svog tek rođenog sina i poštujem ženu koja ga je rodila' - napisao je sarkastično jedan korisnik.

- Da, to je učinio nakon što se i Stormi rodila, zabavljao se s drugom ženom - dodao je drugi.

- Mislim da on misli da povezivanje nije važno - rekao je treći.

- Tako je! Kako je i on ovdje novi roditelj, trebao bi biti kod kuće sa svojim djetetom - zaključuje još jedan od bijesnih fanova. 

- Je li netko iznenađen? - zapitao se drugi.

- Stvarno ne kužim što Kylie vidi u njemu. Sve one imaju apsolutno najgori ukus za muškarce, užasno - posljednji je komentirao.

STIGAO SIN Kylie Jenner rodila drugo dijete

Kylie i Travis prvi su put počeli izlaziti 2017., a nakon godinu dana zajedno dobili su kćer Stormi (4). Par je prekinuo vezu 2019. godine i ubrzo su odlučili dati svojoj ljubavi drugu šansu. U kolovozu 2021. mlada influencerica je na Instagramu objavila da par očekuje drugo dijete.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • jajajgeurbroenwhvshq7161 17.02.2022.

    Teški redikuli i ona i on!!!

  • nap 17.02.2022.

    Nece to dugo

  • Čeljo Brtika 17.02.2022.

    A što on vidi u njoj?

Komentiraj...
Vidi sve komentare