Obavijesti

Show

Komentari 4

Kylie Jenner rodila drugo dijete

Kylie Jenner rodila drugo dijete
6

Kylie je na Instagram profilu u nedjelju objavila fotografiju na kojoj kći Stormi drži za ruku novorođenog brata. Nakon toga, na storyjima je podijelila fotku na kojoj se može vidjeti cvijeće koje je dobila od sestara

VIDEO

Kylie Jenner (24) i dečko Travis Scott (30) dobili su drugo dijete. Sudeći prema objavi na društvenim mrežama, radi se o dječaku koji je rođen 2. veljače 2022. godine, samo jedan dan nakon rođendana starije sestre Stormi (4). Ime dječaka, koji je ponovo povećao brojku u Kardashian-Jenner klanu, nije poznato. 

POGLEDAJTE VIDEO 

Pokretanje videa...

01:07

Kylie je na Instagram profilu u nedjelju objavila fotografiju na kojoj kći Stormi drži za ruku novorođenog brata. Nakon toga, na Instagram storyjima podijelila je fotografiju na kojoj se mogu vidjeti cvjetni aranžmani koje je dobila od obitelji povodom rođenja sina. 

Pratitelji mlade influenserice ostavili su joj mnoštvo komplimenata i lijepih želja u komentarima ispod objave o rođenju sina. Otac djeteta, reper Travis Scott, još se nije oglasio.

Kylie napravila feštu za doček bebe, donijeli joj skupe darove
Kylie napravila feštu za doček bebe, donijeli joj skupe darove

Podsjetimo, Kylie je prije mjesec dana na Instagramu objavila fotke sa tematske proslave darivanja djeteta u stilu bijelo-zlatnih žirafa. Jenner je za tu prigodu odjenula usku dugu bijelu haljinu, srebrnu ogrlicu i srebrne viseće naušnice.

Svaki gost na zabavi dobio je deku po narudžbi s ugraviranim imenom, a na jednoj deki je naizgled pisalo "Wanda" što se najvjerojatnije odnosilo na mamu od Travisa Scotta, Wandu Webster. Jenner je pokazala i neke od darova koje je dobila, uključujući Christian Dior bebina kolica i odgovarajuću torbu za pelene koje su bile okružene sa plavim vrećicama od Tiffany & Co.

Inače, u kolovozu 2021. godine izašla je vijest da je Jenner trudna sa svojim drugim djetetom, a Kylie i Travis Scott već imaju trogodišnju kćer Stormi. Mlada influenserica trudnoću s kćeri Stormi strogo je čuvala od očiju javnosti. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin