To je to što me zanima!

Lojzek čeka prinovu, a njegova nesuđena Anja postala plavuša

Bivša sudionica showa 'Ljubav je na selu', koja je svojedobno furala 'nulericu', odlučila je promijeniti boju kose pa sada na društvenim mrežama pozira kao ponosna plavuša
Vidi originalni članak

Nakon što je potpuno zaboravila fatalnog Lojzeka Kanceljaka koji bi uskoro treba opstati tata, Anja Boronjek napravila je velike životne promjene.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bivša sudionica showa 'Ljubav je na selu', koja je svojedobno furala 'nulericu', odlučila je promijeniti boju kose pa sada na društvenim mrežama pozira kao ponosna plavuša.

Osim toga, na Facebooku je objavila fotografiju s nepoznatim muškarcem, a ako je suditi prema opisu koji glasi: ' tamo gdje je srce, tu je dom', njih dvoje prilično su bliski. Je li riječ o novom dečku, nije poznato.

Inače, Anja je prije nekoliko mjeseci jednu pjesmu posvetila misterioznom Dariju kojem je poručila da joj je 'srca na mjestu jer je ona njegov odabir'.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • 22.10.2017.

    Ne stoji joj plava kosa, niti malo. Nažalost, ni prva ni zadnja. Barem 70% plavuša koje viđam po Splitu puno bi bolje izgledale s nekom drugom bojom kose.

  • Johndenver 22.10.2017.

    Peva alojz kao balojz.. Kad je mjesec bio kao nokat s nožnog palca Tražili smo što:tražili smo kriminalca Sherlock Holmes i ja I ja sam mu pomag o, i bilo mu je drago i bio je sa mnom zadovoljan Postao je slavan, ženskom svijetu privlačan Ni ja za takvo što nisam bio nespreman jer žene htio sam i ja I dal mi je na znanje da ga zovem kad je sranje i ja sam bio zadovoljan Hej, Šerloče, Šerloče pronađi mi djevojče da se ima što za primit , da se neće usprotivit i da s njom budem zadovoljan Kad je sunce bilo kao žuto s mojih gaća Igrali smo kaj:igrali smo se skrivača Sherlock Holmes i ja Ja tražio sam njega, on tražio je mene i bio je jako zadovoljan.

  • Johndenver 22.10.2017.

    A nek joj je sa srećom...

Komentiraj...
Vidi sve komentare