To je to što me zanima!

Dok nema koncerata, Badrić odmara u luksuznom hotelu

Iako je izdvojila vrijeme za Beograd, Nini nedostaju druženja. Objavila je naposljetku i fotografiju s prijateljicama te pitala obožavatelje misle li hoće li se ubrzo otvoriti kafići
Vidi originalni članak

Pandemija korona virusa spriječila ju je da nastupa, zbog čega se puno puta javno oglasila. No pjevačica Nina Badrić (48) pauzu od nastupa iskorištava maksimalno te se posvetila drugim stvarima. Otputovala je u Beograd, gdje vrijeme provodi u jednom luksuznom hotelu u centru grada.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pjevačica je objavila nekoliko fotografija iz hotela na Instagramu, a njezini pratitelji divili su se interijeru. No nije nedostajalo niti pohvala na račun njezin izgleda.

Hotel u kojem se Nina fotografirala inače u ponudi ima dvokrevetne deluxe sobe s bračnim krevetom kao i standardne dvokrevetne sobe s bračnim krevetom te apartmane, stoji na službenoj stranici.

Iako je izdvojila vrijeme za Beograd, Nini nedostaju druženja. Objavila je naposljetku i fotografiju s prijateljicama te pitala obožavatelje misle li hoće li se ubrzo otvoriti kafići. 

OBJAVU KOMENTIRALA BRENA Nina 'baca' šale po Instagramu pa privukla udvarače: Čekam te

Nina je inače u posljednje vrijeme jako aktivna na društvenim mrežama, a komplimenti samo pristižu. Mnogi joj poručuju kako izgleda bolje no ikad te da je dobro dotjerala liniju, a obožavatelji su joj se počeli i udvarati.

 



 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • axell 10.02.2021.

    to Brena placa :)

  • Oblutak 10.02.2021.

    Zbunjen sam. Plače, kuka, moli kako nema para, svi oko nje umiru od gladi jer ona ne radi da bi te suradnike isplaćivala i onda svako malo, resort, hotel, putovanje, ovo ono, brendirana osjeća. Da nema takav glas, čovjek bi pomislio Još jedna starleta koja prodaje maglu.

  • Sumpy7 10.02.2021.

    Nisam ni mislio da je u garsonjeri...

Komentiraj...
Vidi sve komentare