To je to što me zanima!

Dok se Petković bori na terenu, njegova Tea natječe se za miss

Studentica privatne visoke škole u Zagrebu, naime, jedna je od kandidatkinja izbora za hrvatsku Miss Universe. Krajem travnja svojim će se izgledom pred žirijem morati suprotstaviti ostalim kandidatkinjama
Vidi originalni članak

Igrač zagrebačkog kluba Dinamo i hrvatski nogometni reprezentativac Bruno Petković (24) prije nekoliko se dana pohvalio da je on osvojio svoju djevojku Teu Slavicu (21), a ne, kako barem misli većina njegovih obožavatelja, ona njega.

- Mislim da bi svaki pravi muškarac trebao osvajati svoju ženu, a ne obrnuto. Nije ona mene osvojila nego ja nju - rekao je za časopis Story mladi nogometaš. Iako svoju vezu ne skrivaju od javnosti, Petković o privatnom, a pogotovo ljubavnom životu ne voli previše govoriti u medijima.

Međutim, iako o svome ljubavnom odnosu ne vole previše javno govoriti, vidljivo je kako Teu i Brunu vežu zajedničke karakteristike - velika borbenost i želja za pobjedom. I dok se Petković tako strastveno bori na nogometnom terenu, njegova Tea natječe se za titulu miss. 

Studentica privatne visoke škole u Zagrebu, naime, jedna je od kandidatkinja izbora za hrvatsku Miss Universe. Krajem travnja svojim će se izgledom pred žirijem morati suprotstaviti ostalim kandidatkinjama.

Osim što moraju živjeti u Hrvatskoj, sve kandidatkinje izbora za miss, prema službenim pravilima natjecanja ovoga natjecanja, ne smiju biti udane, rastavljene niti imati poništeni brak, a ne smiju biti ni majke ni u drugom stanju.

Tea je jedna od najstrastvenijih navijačica Dinama, ali i reprezentacije u kojoj je i njezin dragi dobio priliku zaigrati.

Redovito ga prati na svim njegovim utakmicama i putovanjima, a fotografije s tribina često objavljuje i na društvenim mrežama gdje je trenutno prati više od četiri tisuće ljudi.

Tea tamo često dobiva mnoge komentare, uglavnom usmjerene na njezin fizički izgled. 'Prelijepa si', 'Super izgledaš' i 'Fotografije su ti predivne' samo su neki od brojnih komentara njezinih pratitelja na Instagramu. 

Pratite nas na našem Instagram profilu!

MUŠKARCI SKROZ 'POLUDE': Kad im žene rade ovo, ne mogu se suzdržati 

Idi na 24sata

Komentari 35

  • 25.03.2019.

    Ne znam doista što je s Vama.. Natječe se oko 19 djevojaka, Vi samo forsirate ovu. Dobro ju netko priprema i gura preko medija. Miss Universe Croatia je poznat po namještanju visokih mjesta u finalu za ovakve poput ove. Sigurno će biti Missica ili jedna od pratilja. Atraktivna je, ali nije lijepa nešto posebno. Još jedna u nizu vulgarnoga izgleda.. ovakve poput nje imaju dobar tretman na natjecanju, dok se na ostale djevojke gleda samo kao "potrošnu robu." Natjecanje namješteno za njih tri, a ove ostale su tu samo da popune kvotu koja se zahtjeva da naprave "show" na televiziji. Uz to, "gospoda" su jako drski..

  • 25.03.2019.

    Od piture ne vidi se cure !

  • roundtrain 25.03.2019.

    Sve su te patke iste.

Komentiraj...
Vidi sve komentare