To je to što me zanima!

Dok su ga hrvatski policajci pretraživali, Vitaly ih snimao

Policajac je YouTuberu Vitalyju kazao da odloži kameru, no on je i dalje nastavio snimati. Bio je šokiran, a videosnimku objavio je na svom YouTube kanalu
Vidi originalni članak

YouTuber Vitaly Zdorovetskiy (23) posjetio je Ultra festival, a na svom YouTube kanalu objavio je nekoliko videa u kojima je hvalio Hrvatsku. Oduševio se klimom i svježim zrakom. Kada je vidio djevojke koje sjede na stepenicama i ispijaju alkohol komentirao je da Hrvati piju na 'ruski način'.

U posljednjem videu u nizu Vitaly ponovno hvali Hrvatsku, ali nakon toga je pokazao hotel i pohvalio se da im ga je platila hrvatska Vlada, odnosno turistička zajednica. Osim toga snimio je i policajce koji su zaustavili auto u kojem se vozio, a potom ga pretražili zbog toga što snima. Vitaly se zbog toga šokirao. Policajac mu je kazao da odloži kameru, no on je i dalje nastavio snimati. 

- Ne znam je li me policajac prepoznao, ali molio me da to ne stavljam na YouTube. Pustio me i kazao da je sve u redu, no bio je agresivan. Koja razlika između hrvatskih i američkih policajaca - zaključio je Vitaly koji na svoja dva kanala ima više od deset milijuna pretplatnika. 

Idi na 24sata

Komentari 152

  • lovac1234 22.07.2015.

    kolko vidim ovdje je većina protiv policije , epa gospodo policija mora radit svoj posao a taj kreten ili stoka , nema što snima policiju dok postupa, zato imamo ovo danas da se policija ustručava ponekad uredovat jer da nebi netko upali mobitel i snimi onaj šamar koji da stoki drogiranoj, jer na kraju mu je to jedina kazna jer mu tata ima para pa će sve platit i opet će radit sranje, a kad dobije šamar po njušci jedini lijek za kretene , a u ostalom pa jebem mu majku jel mi želimo policiju ili manekene, . isto tako kad se svima vama koji negativno pišete o policiji nešto dogodi netko vas napadne npr.kog prvo zovete tatu ili policiji, pa drugi put razmislite prije nego upalite mobitel i stavite video na internet.

  • user_92044 22.07.2015.

    Vitaly je pravi dečko, a ovi seljaci ne kuže da im je napravio reklamu za turizam...

  • tomascro 22.07.2015.

    napokon da je turisticka zajednica iskoristila normalno novac i dofurala vitalya da malo reklamira lijepu nasu !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare