To je to što me zanima!

Doktori će na Instagram profilu Julije Roberts pričati o koroni

Ostale 'poznate face' koje će također 'predati' svoje račune na društvenoj mreži su glumci Penelope Cruz, Sarah Jessica Parker, James McEvoy, Hugh Jackman...
Vidi originalni članak

Doktor Anthony Fauci (79) će s drugim stručnjacima sudjelovati u svjetskoj kampanji za širenje svijesti o COVIDU-19, a taj proces obuhvaća i preuzimanje Instagram profila brojnih zvijezda, pa tako i glumice Julije Roberts (52), javlja Independent.

Ova oskarovka je jednu u nizu celebrityja koji će račun na društvenoj mreži predati vodećim stručnjacima za korona virus, i to u sklopu kampanje #PassTheMic.

Fauci, koji je od početka pandemije u SAD-u savjetovao Bijelu kuću kao stručnjak za zarazne bolesti, započet će s preuzimanjem tuđih profila već ovaj četvrtak, a kreće s Instagramom 'Zgodne žene'.

Kampanja koja traje tri tjedna će na ovaj način milijunima gledatelja predstaviti stručnjake, ali i zdravstvene radnike na prvoj crti kako bi se omogućila globalna perspektiva o tome kako pobijediti pandemiju.

'ZGODNA ŽENA' Julia Roberts je imala čuvara zbog ogrlice od 2 milijuna kuna

Ostale 'poznate face' koje će također predati svoje račune na društvenoj mreži su Penelope Cruz (46), Sarah Jessica Parker (55), James McEvoy (41), Hugh Jackman (51)...

- Posljednja osoba koju trenutačno trebate čuti sam ja - poručila je glumica Millie Bobby Brown (16) u najavi kampanje.

Supružnici Tom Hanks (63) i Rita Wilson (63), koji su se uspješno izliječili od korona virusa, također bi trebali sudjelovati u kampanji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 1

  • arow 21.05.2020.

    Pomazu ali kome,mozda sebi jer je profil njen

Komentiraj...
Vidi sve komentare