Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
0 komentara

Julia Roberts je imala čuvara zbog ogrlice od 2 milijuna kuna

Glumci su se na setu odlično zabavljali. Richard Gere je kasnije rekao da to uopće nije trebala biti komedija nego mračni film o bogatašu koji se zaljubljuje u lijepu prostitutku

Foto: IMDB/Instagram
0 komentara

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Julia Roberts: Danas nikad ne bih snimila film 'Zgodna žena'

Richard Gere (70) bio je na telefonu spreman odbiti ulogu, kad ga je nazvala Julia Roberts (52 i rekla mu: 'Molim te, reci da! Tako je nastala jedna od najgledanijih romantičnih komedija - film “Zgodna žena”, koja je imala premijeru prije točno 30 godina.

Foto: Instagram/Screenshot

Glumac je kasnije rekao da to uopće nije trebala biti komedija nego mračni film o bogatašu koji se zaljubljuje u lijepu prostitutku.

Foto: IMDB

Ipak, prvi scenarij produkcija nije prihvatila. Glumci su se i na setu odlično zabavljali.

POGLEDAJTE VIDEO:

Kadar u kojem se Julia kupa u pjeni nije bio nimalo romantičan:

- Kupka je bila tako jaka da mi je s kose isprala boju, pa sam hitno morala obnoviti boju da bih sutra mogla nastaviti snimanje - prisjetila se.

Foto: Instagram/Screenshot

Roberts je u filmu nosila ogrlicu vrijednu oko dva milijuna kuna posuđenu iz draguljarnice, pa ju je na setu pratio naoružani čuvar. 

NAKON 29 GODINA Julia Roberts: Danas nikad ne bih snimila film 'Zgodna žena'

Inače, glumica je jednom prilikom u razgovoru za Guardian otkrila kako smatra da danas taj film ne bi postigao ni približnu slavu kakvu je postigao 1990.

Foto: Instagram/Screenshot

- Mislim da današnja politička i kulturna klima ne bi to odobrila. Ne mislim da bi danas mogla snimiti taj film - izjavila je.

POGLEDAJTE VIDEO:

Tema: FILM

Message