To je to što me zanima!

Dolazi li nam film koji je samo kopija klasika 'Umri muški'?

Ovog ljeta nam u kina dolazi film u kojem glavni lik mora spasiti svoju obitelj kako ju ne bi ubili okrutni teroristi, koji su u stvari ništa drugo doli obični pljačkaši. Zvuči kao 'Umri muški'
Vidi originalni članak

U svojoj karijeri prosječan glumac odglumit će razne uloge u mnogim filmovima. No ima i onih koji će odglumiti jednu te istu ulogu, u praktički identičnim filmovima. Njihov lik je moćni junak, s jednom kritičnom manom, koja do kraja filma u stvari postane prednost. I dok takvi filmovi bez problema mogu biti zabavni, nije zabavno kada nam holivudski studiji uporno pokušavaju servirati jedno te isto, godinu za godinom.

Tako nam ovog ljeta u kina dolazi film u kojem glavni lik mora spasiti svoju obitelj kako ju ne bi ubili okrutni teroristi, koji su u stvari ništa drugo doli obični pljačkaši. Radnja se odvija u nenastanjenom novom neboderu, u kojem je sef do kojeg može doći naš junak, a u kojem je blago koje pljačkaši žele. No junak je sposoban i učinit će sve kako bi pobijedio zločince.

NEMOGUĆA MISIJA Neke misije ne možeš birati: Raspad sistema je neminovan

Ako vam sve to zvuči jako poznato, to je zato što ste taj film već gledali, a zove se 'Umri muški' s Bruceom Willisom u glavnoj ulozi. Ovog ljeta dolazi posve 'novi' film, s gotovo istom radnjom, a zove se 'Skyscraper' s Dwayneom Johnsonom u glavnoj ulozi.

Pogledajte foršpan i probajte naći sličnosti

Uz Johnsona u filmu glume, ili bi možda bilo bolje reći pojavljuju se, i Neve Campbell, Chin Han, Noah Taylor, Roland Møller, Byron Mann, Pablo Schreiber, kao i Hannah Quinlivan. Rawson Marshall Thurber, s kojim je Johnson već surađivao na filmu 'Tajna služba', napisao je te režira 'Skyscraper'.

VIDI OVO: 7 mitova o vaginama u koje možeš prestati vjerovati

Dwayne Johnson u plamteći neboder uskače tijekom ljetne filmske sezone.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • The Dirty Bird 24.05.2018.

    Neki dan za Wahlberga pises da glumi iste uloge...sad i Rock.....bas me zanima za par dana za kojeg glumca ce opet biti da glumi iste uloge

  • dillinger_1 24.05.2018.

    Ima koji film bez Rocka?

Komentiraj...
Vidi sve komentare