To je to što me zanima!

Doležal: Ne mogu se zamisliti u vezi s drugim muškarcem

Vjerojatno nije problem naći nekoga, problem je ostvariti prijateljstvo. Trebalo bi opet dvadeset godina da s nekim budem tako bliska, prisjeća se Sanja supruga Nenada
Vidi originalni članak

Dvije godine poslije gubitka supruga Nenada Šarića, pjevačica se u intervjuu za časopis Story prisjetila dvadeset godina koje su proveli zajedno. Sanja Doležal (50) priznala je da još nije prihvatila da Nenada nema. 

- Rijetko s ikim o tome pričam, teško je to prihvatiti. Posebno su mi teški dani oko blagdana, Božića, Uskrsa, godišnjica i rođendana. To vrijeme provedem u tišini, tuzi i suzama. Ali iz dana u dan hodam naprijed i veselim se sitnicama. Neće mi biti lakše, ali ću se nositi s tim. Još mi je previše bolno i preteško - priznala je pjevačica i voditeljica te dodala da joj je Nenad bio suprug, otac, životni partner i krasan čovjek. 

- Najiskrenije, u ovom trenutku se ne mogu zamisliti pored drugog muškarca. Vjerojatno nije problem naći nekoga, problem je ostvariti prijateljstvo. Trebalo bi opet dvadeset godina da s nekim budem tako bliska. Ovog puta ne vidim se u toj poziciji niti ne razmišljam o tome - zaključila je Sanja koja uvijek razmišlja pozitivno. 

Dodala je da ipak nikad ne znaš što ti život nosi jer ljubav ne poznaje godine.

Cijeli intervju pročitajte u tiskanom izdanju časopisa Story.

Idi na 24sata

Komentari 140

  • jele112 08.05.2014.

    Meni je Sanja baš simpa! I bolja je voditejica od polovice "školovanih" voditelja, što god to nekome značilo. Lijepo se uklopila u Dobro jutro Hrvatska. Uopće ne razumijem ljude kojima smeta?!

  • vilim 07.05.2014.

    Priča gluposti, kada je mala zasvrbi i pojavi se neko s dobrim alatom tada će okrenuti priču

  • peace5 07.05.2014.

    Kako pjesma kaže:Samo se jednom ljubi sve ostalo je ....Svako dobro Sanji, ona je produhovljena osoba i znam da nikada nije sama .........

Komentiraj...
Vidi sve komentare