To je to što me zanima!

Dolores Lambaša na frizuri iscprljena i s podočnjacima

Poznate Hrvatice i Marko Grubnić izdvojili su vrijeme te posjetili frizerski salon 'Renata' u Zagrebu kako bi isprobali nove frizure. Stigle su i Sanja Doležal i Indira
Vidi originalni članak

Ljeto je završilo i društveni događaji vratili su se u Zagreb. Poznati su se odlučili pobrinuti za svoju kosu, a nove frizure pohrlili su isprobati u frizerski salon 'Renata' u Zagrebu. Nove trendove došle su provjeriti Dolores Lambaša (30), Sanja Doležal (48) i odlično raspoložena Indira Vladić (38) te Marko Grubnić (29) koji je iz salon izašao s 'palmicom' na glavi. Dolores je djelovala je umorno, a pojavila se bez šminke pa su bili vidljivi njezini podočnjaci. 

Idi na 24sata

Komentari 81

  • user_108443 09.09.2011.

    kako ste zlobni ,a nek zive svoje zivote kako znaju ,nek zarađuju kako znaju,to su njihovi životi ,nek se Dolores f.ka sa starkeljom,nek je Sanja ostarila,pa ne morate vi živjeti njihove živote ak vam se ne sviđaju ,ja se osobno ne bi nikad vucarala sa starkeljom,niti bi se šišala u Renati ali tko voli nek izvoli ,njegova stvar,neka svatko svoj život živi onako kako zna dok god ne ugrožava druge..ali uopće se ne osjećam ugroženom gledajući Lambašu i slične,pa one su si same izabrale svoj put i svjesna sam da ju nitko ne treba gledati ako ne želi,hvala Bogu ima i drugih vijesti..al ne,vi se jednostavno naslađujete tračevima pa kako vam se samo da?!?

  • miguelmihaela 08.09.2011.

    Da mackic nema osnovnu osobinu macaka -umiljatost , ne bi mogao ni prismrdit jednoj Lamasici :))

  • biberrr 08.09.2011.

    Dikan je nezasitan,teško se pokraj njega naspavat!

Komentiraj...
Vidi sve komentare