To je to što me zanima!

Doma je najljepše: Žanamari se s dečkom odselila roditeljima

ZBOGOM Nakon 13 godina podstanarstva u Zagrebu, Žanamari Lalić vratila se mami i tati u Tučepe, a sa sobom je povela i dečka, manekena Marija Perčića
Vidi originalni članak

Nezadovoljna uspjehom u metropoli, Žanamari Lalić (32) odlučila je graditi glazbenu karijeru u klubovima na Jadranu.

- Oduvijek su me bolje prihvaćali u Dalmaciji - objasnila nam je atraktivna Makaranka. 

Žanamari se odselila iz podstanarskog stana u Zagrebu, u kojem je boravila 13 godina, i otišla k tati i mami u Tučepe. 
 S njom je u Dalmaciju otišao i zaručnik, splitski maneken Mario Perčić (27). Par je u vezi gotovo godinu dana, a na ljeto se planiraju vjenčati. 

 Žanamari u Tučepima neće samo pripremati album nego će pomagati roditeljima u iznajmljivanju apartmana tijekom turističke sezone. 


- Njima je pomoć dobrodošla jer su ljudi u godinama, a ja ću im svakako biti korisna - ističe Lalić. 

Dodala je da nije zaboravila obožavatelje, pa će za mjesec dana predstaviti novu verziju spota “Oči u oči”. U prvom spotu Lalić i dečki iz benda bili su goli.


- Nova verzija je namijenjena za strano tržište, pjevam na engleskom, a spot će biti još provokativniji - pohvalila se Žanamari.     

Idi na 24sata

Komentari 101

  • 07.04.2014.

    Pametan potez, još kad bi ostatak doseljenika slijedio njezin primjer, procvali bi i obnovili bi se svi ruralni krajevi Hrvatske i BiH, i Slavonija, i Lika i otoci!!!

  • LavaloveArt 06.04.2014.

    Ja tu samo vidim, ugovaranje, ponižavanje, sve i svašta,..... (sramota! A i da je,... (ali nije, šta koga briga!? Imate svoj život,.... očito ne!?

  • jožina 06.04.2014.

    ne znam što joj ovo treba u životu. završila je ACMT i može sama sebi zarađivati za život kao menadžer u turizmu. baš me zanima što misle roditelji?

Komentiraj...
Vidi sve komentare