To je to što me zanima!

Domaće zvijezde odale počast Vukovaru: 'Da se ne zaboravi...'

Dani sjećanja na pad grada, masovna progonstva i ubijanje tisuća stanovnika počeli su sinoć tradicionalnim paljenjem svijeća diljem Hrvatske, a Vukovara su se prisjetili i brojni poznati Hrvati
Vidi originalni članak

Domaće zvijezde danas su odale počast Vukovaru na društvenim mrežama. Pjevačica Severina (48) podijelila je stihove svoje pjesme 'Grad bez ljudi' i time dala naslutiti da je objavu posvetila Vukovaru. 

POGLEDAJTE VIDEO: Vukovarski Vodotoranj

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Vidjela sam grad bez ljudi, pobjednika kako gubi, anđele na stupu srama, djecu koja plaču sama... - napisala je te dodala emotikon slomljenog srca.

Pjevač Jacques Houdek (39) oglasio se na Instagramu, a podijelio je i dvije fotografije grada na Facebooku.

- Netko je dirao moje parkove, klupe na kojima su još urezana vaša imena, sjenu u kojoj ste istodobno i dali, i primili prvi poljubac - netko je jednostavno sve ukrao jer, kako objasniti da ni Sjene nema? - citirao je Houdek Glavaševića. 

Nekadašnja manekenka i dizajnerica Ljupka Gojić Mikić (38) podijelila je fotografiju djevojčice u plavom kaputiću, Željke Jurić uz napomenu:

- Da više nikad ni jedno dijete ne pati - napisala je.

- Ponosna što sam Hrvatica - napisala je Sandra Perković (30) uz fotografiju vukovarskog Vodotornja. Isto je učinila i voditeljica Marijana Batinić (39) te napisala da se Vukovar nikad neće zaboraviti.

Među prvima se na Instagramu jutros oglasila voditeljica Doris Pinčić (32). Objavila je 'Priču za roditelje' ratnog reportera Siniše Glavaševića, kojeg su ubile srpske paravojne postrojbe tijekom bitke za Vukovar.

PREMIJER U VUKOVARU: 'Ovo je dan kada se svi zajedno prisjećamo ljudi koji su najviše dali za slobodu Hrvatske'

Smatra se simbolom hrvatskog ratnog novinarstva te jednim od heroja Domovinskog rata.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Trump Jong Un 18.11.2020.

    Ostavlja se komentar koji vrijeđa našeg ponajboljeg pjevača a meni se briše ( 3x ) kad pišem da bi i Vesna Pisarović nešto rekla al se i svekra Pupovca Milorada sada nešto pita

  • čojek 18.11.2020.

    Pretrgli se!

  • Amdkečina 18.11.2020.

    Čuj njih oni misle na Vukovar, bit će da ne spavaju 364 dana u godini od brige za taj grad, joj, joj, joj

Komentiraj...
Vidi sve komentare