To je to što me zanima!

Domaće zvijezde vole i roštilj uz more: 'Na pozornicu sam vozila Žeru, Bebek uzeo hranu u hotel'

Iz restorana Capo u Vrsima kažu kako im je cilj bio pružiti nešto drugačije. Kažu kako vole raditi u tišini, ali to je jako teško kada glazbene ikone poput Željka Bebeka iz restorana izlaze zadovoljne
Vidi originalni članak

Kada se spomenu restorani na našoj obali, pogotovo oni uz more svima prvo na pamet padaju morska i riblja jela. Tradicionalna morska jela oduševljavaju domaće, ali i strane zvijezde poput Jefffa Bezosa, Davida Beckhama i Cristiana Ronalda.

Ipak, na našoj obali se mogu pronaći i restorani koji nude potpuno drugu vrstu hrane, a također su popularna destinacija za zvijezde. 

Vlasnik hvarskog restorana Ivo Ćurin Jeff Bezos 'pao' na našu domaću spizu i vino. Navikli smo da nam dolaze slavni, ali fotkanja nema

- Bila sam skeptična kad smo otvarali restoran jer sam bila uvjerena da takva "teža" hrana ne može proći u Dalmaciji. Moj muž je imao drugu viziju i govorio da tako nešto fali na ovom području - ispričala nam je Renata iz restorana Capo Grill u Vrsima koji od svog otvorenja svaki dan privlači sve više gostiju. 

Ispostavilo se, kaže Renata, da je njezin suprug ipak bio u pravu. 

- Ljudi su dobili nešto drugačije, dobili su količinu, kvalitetu i dobru cijenu - rekla je. 

Jedan od najpopularnijih YouTubera koji ocjenjuju restorane ostao je oduševljen ponudom leskovačkog roštilja uz samo more. Osim njega, restoranom Capo ostali su oduševljeni i brojni domaći pjevači.

- Vrsi imaju ljetni program i svake se godine održava Vrška noć. Turistička zajednica njima mora osigurati večeru prije koncerta. Nazvali su nas i pitali je li mogu to organizirati kod nas i mi smo pristali. Svi koji su do sada pjevali dolazili su kod nas - objašnjava nam Renata. 

Bebekova ekipa nosila je hranu u hotel 

KOD DUBROVNIKA Brčkaju se, brčkaju! Beckhamovi u Hrvatskoj: David se sa sinom zabavljao na brodu pa se kupali

A lista onih koji su nastupali i večerali u restoranu Capo nije za zanemariti. Željko Bebek, Crvena Jabuka, Klapa Cambi, Đani Stipaničev...

- Naš specijalitet su mesa s roštilja na drveni ugljen. Ostalo je tu tek toliko da se ima u ponudi. Ljudi jako hvale tuna steak i lignje sa žara. Ekipa iz klape Cambi odabrala je mesnu i platu i oduševila se. Hvalili su domaće kobasice. Bebekovi su htjeli a la carte, ali su odabrali sve po našoj preporuci i bili su oduševljeni, čak su ponijeli u hotel - priča nam Renata

Renata nam govori kako se, ono što će se naći na tanjuru zvijezda, unaprijed dogovora, a kaže kako se najčešće radi o plati "capo" koja je za četiri osobe.

Žeru vozila na pozornicu 

Plata je to puna roštilja i mesa, a čak osam ćevapa, četiri gurmanska uštipka, četiri ražnjića, dimljene kobasice, pljeskavice i gomila priloga nikoga, pa čak i najveće riboljupce ne može ostaviti ravnodušnima.

- Sve to mi dogovaramo, dočekujemo goste, a Žeru sam čak i svojim autom vozila do pozornice. Uvijek stojimo na raspolaganju i dajemo maksimum da Vrsi svima ostanu u lijepom sjećanju - poručila je vlasnica. 

IMA DVA OBJEKTA Luka Nižetić ljeto je proveo na Visu gdje ima restoran, njegovi zaposlenici otkrili kakav je šef

- Zbog svega što se događa restoran u Vrsima je eksplodira. Ljudi iz Zadra dolaze u Vrse da probaju naš roštilj. Otvorili smo sada i drugi restoran i to baš u Zadru. Nama je bitno privući Zadrane kod nas u restoran. Naravno da je u Vrsima ljeti puno ljepše zbog ambijenta, ali i i restoran u Zadru ima jednako dobar roštilj - zaključila je. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Hebonja 29.08.2023.

    Svaka čast gospođo Renata,vašem mužu također.Konačno nešto moderno i cijenom pristupačno za sve naše drage goste. Kakva riba,školjke,bifteci,ramsteci..Gravče na tavče mi daj čovječe..i čevapa,kobasica..krompirušu,zeljanicu...To te ja pitam. Radnik za željeznice,pozdrav do iduće sezone.

  • ZG - KAJ 29.08.2023.

    Kaj Bebek nema love kad fura podrapane hlace..

  • 29.08.2023.

    Bebek nikad ljepši nego sad

Komentiraj...
Vidi sve komentare