To je to što me zanima!

Domaći pjevač nakon razvoda progovorio o vezi s Antonijom Šolom: 'Povezala nas je pjesma'

Iako su u početku željeli zadržati svoju ljubav za sebe, sada javno govore o njoj. Lijepo je kad imaš nekog tko te shvaća, tko razmišlja kao ti, kome su stvari oko našeg posla bitne i jasne, izjavio je Mario
Vidi originalni članak

Pjevačica Antonija Šola (42) i pjevač benda Ljubavnici, Mario Regelja (32) jedni su od onih parova koji su svoje prijateljstvo pretvorili u ljubav. O njihovoj se romansi počelo 'šuškati' još u lipnju prošle godine kada su oboje objavili zajedničku fotografiju, a mjesec dana kasnije su i sami potvrdili da su zaljubljeni. Iako su u početku željeli zadržati svoju ljubav za sebe, sada javno govore o njoj.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Lijepo je kad imaš nekog tko te shvaća, tko razmišlja kao ti, kome su stvari oko našeg posla bitne i jasne - izjavio je Mario za InMagazin te nadodao da je Antonija najbolja u svemu.

- Antonija je najlbolja u svemu. Pažljiva, nježna, dobra i kad sve to zbrojiš dobiješ jedan predivan paket - dodao je. A otkrio je da pjevačica osim što zna pjevati, dobro zna i skuhati pa je jasno tko vodi glavnu riječ u kuhinji.

Zajedno stvaraju pjesme, poput ove nove balade benda 'Ljubavnici'. Pjesma se naziva 'Moji prijatelji', a par je navodno zajedno ukomponirao glazbu i tekst.

- I ovog puta me iznenadila i dokazala stvarno da je što se teksta tiče najbolji autor u regiji - pohvalio je Regelja.

Podsjetimo, početkom srpnja prošle godine Mario je za RTL potvrdio da su zaljubljeni te kako ih je ljubav prema glazbi spojila.

- Sve je još friško, ne bih o tome koliko već naša veza traje. Najbitnije je da je nama lijepo, da se slažemo, da mnogo vremena provodimo zajedno te da stvaramo, što nas je, na posljetku, i spojilo. Pjesma je naša najveća poveznica. Antonija i ja znamo se dugi niz godina. Prije pet, šest godina počeli smo stvarati prve pjesme, a onda je to sve preraslo u ljubav - izjavio je tada Mario.

GLAZBENIK JU JE OSVOJIO Antonija Šola ne krije koliko je zaljubljena, a romantične fotke s novim dečkom često objavljuje

- Ona je predivna u svakom pogledu, ali ono što je umjetnicima najbitnije i što je na kraju presudilo je zajednički interes - ljubav prema glazbi i pjesmama. Mnogi kažu da privatno i poslovno ne treba spajati. Iako smo već godinama suradnici u studiju, nikada nam to nije stvaralo probleme. Daleko od toga. Kada postoji iskra, to je sve veoma simpatično - dodao je.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • 16.01.2022.

    Dobra dobraaa

  • GOGA SPLIT 14.01.2022.

    Bas su super par, godine su samk broj i nisu bitne . Antonija je prelijepa i prirodna- jednostavna. Sretno, volite se djeco!😘🤗🥰♥️💞💓

  • japanokinezjapano 14.01.2022.

    Tako će zasjati od sreće kada sazna da ju je jedno vrijeme održavao onaj konobar Šainović koji je dobio zadatak prvo Sevka pa onda Šolka. Njemu sigurno neće odgovarati istiskanje akni i prišteva ako ih i sam nema po leđima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare