To je to što me zanima!

Domaćica oduševila goste, ali ne i publiku: 'Poslužila je ranije pripremljenu tortu! Naporna je'

Ivana je za svoj nastup u 'Večeri za 5 na selu' osvojila odlične ocjene gostiju, no mišljenja publike su podijeljena. Neki smatraju da je došla promovirati sebe i obitelj te da svoj desert nije pripremila pred kamerama
Vidi originalni članak

U prvoj epizodi dubrovačkog tjedna 'Večere za 5 na selu' kuhala je Ivana Bačić, poznata i kao DJ Ivess. U pripremi jela pomagali su joj sin i suprug Nikša, koji je dočekao njezine goste.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nakon što su probali Ivanina jela te zaplesali dok je puštala glazbu, gosti su domaćicu nagradili visokim ocjenama. Čak troje kandidata su njezinu večeru ocijenili desetkom te su joj dali samo komplimente.

Međutim, mišljenja publike o njezinom nastupu su podijeljena. Dok neki ističu kako su i domaćica i ovotjedni kandidati pravo osvježenje u odnosu na prošlotjedne, nekima je Ivana bila naporna te smatraju da se 'došla promovirati'.

Zamjerili su joj što je pred kamerama pokazivala članove svoje obitelji, te su komentirali kako je previše pričala o sebi.

Bilo je i onih koji su uočili da je poslužila tortu sa žutim biskvitom, iako je pripremala biskvit od bjelanjaka.

RASPLESANA VEČER U DUBROVNIKU Od domaćice do DJ-ice: Ivana podigla atmosferu na večeri i dobila čak tri desetke od gostiju

Neki gledatelji su zato zaključili da nije poslužila tortu koju je pripremala pred kamerama, nego drugu koju je napravila ranije.

- Ekipa je odlična, ali večeras je gospođa poslužila ranije pripremljenu tortu - glasio je jedan od komentara.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • future79 20.10.2021.

    Pripremala patku, a od bataka i komada mesa ni "m"...glumica na kvadrat!!

  • dahvaul 19.10.2021.

    Pa večina njih se i javi da budu na televizoru

  • medeki 19.10.2021.

    Eto vas, komentirate kao Jagica, a probate jelo preko televizora, hahaha. Domaćica je baš simpa žena, kao i gosti. Ovdje se nema čemu prigovoriti!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare