To je to što me zanima!

Domaćica zbog loše atmosfere zaradila samo 29 bodova: 'Nije ispunila naša očekivanja uopće'

Domaćica je goste dočekala odjevena u nošnju, a uz travaricu, višnju i orahovac te soparnik i pržene bademe, bilo je i glazbe! 'Izgleda mi je kao baka, a ne seksi mašina, što promovira sve dane', komentirala je Vjera
Vidi originalni članak

Večerašnja domaćica, umirovljenica Marija iz naselja Kamen u blizini Splita, za goste je pripremila riblji jelovnik koji se sastojao od predjela naziva Zdravo zeleno more, glavnog jela Stara naša gradela i deserta Batin kolač. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iako su jela bila laganija, Marija nije štedjela na porcijama, što je zasmetalo nekim gostima, a neki su smatrali da nije ispunila očekivanja tako da je naposljetku osvojila tek 29 bodova i nije prestigla Sandru. Domaćica je goste dočekala odjevena u nošnju, a uz travaricu, višnju i orahovac te soparnik i pržene bademe, bilo je i glazbe! „Iznenadila me s narodnom nošnjom, to mi je super“, rekla je Sandra, a Dunja dodala: „Očekivala sam šljokice!“ Jakov to također nije očekivao, a Vjera je zaključila: „Izgleda mi je kao baka, a ne seksi mašina, što promovira sve dane. 

Nakon pića dobrodošlice Marija je poslužila prvo večerašnje jelo - kozice sa zelenom tjesteninom. „Bilo je previše kozica, za dvije porcije, a manistra nije bila zelena“, rekao je Jakov, a s njim se složila Vjera.

TENZIJE U 'VEČERI ZA 5' Prvo su joj popljuvali večeru, a onda i uređenje doma: 'Mali je i prenatrpan, to skuplja prašinu'

No kad je kušao predjelo, svidjelo mu se dok je Sandri bilo malo žestoko i bilo joj je previše iako se prije večere bojala da se neće najesti. 

Red je došao na oradu s blitvom. Dunja nije bila sretna kad je vidjela blitvu, kao ni Sandra kojoj su zasmetale i rajčice na tanjuru. „U ribi je falilo soli“, nastavila je Sandra, a Jakov dodao: „Meni je bila suha i nedovoljno slana.“ Vjera je otkrila da ne voli blitvu, a ni ostali nisu bili oduševljeni prilogom. „Blitvu nisam ni probala, a riba je bila odlična kad su se dodali češnjak, maslinovo ulje, sol i peršin“, rekla je Sandra, a Vjera dodala: „Što se tiče okusa, sve je bilo pogođeno, ništa nisam dodavala i guštala sam.“

Za desert je Marija poslužila tiramisu, a Vjera je domaćici zamjerila što je kolač poslužila s vilicom, a ne žlicom. A kad ga je probala, Duna je rekla: „Jela sam i bolje.“ Sandri je kolač bio odličan i ništa joj nije falilo dok je Jakov komentirao: „Meni je to teža klasika, industrijski desert. Nikad nisam nešto posebno uživao u njemu, a vjerojatno i neću.“ Poslije večere izašli su u dvorište, gdje ih je čekao Marijin suprug na harmonici pa su zapjevali i zaplesali. 


Sandra je dala ocjenu osam jer ne voli blitvu i predjelo joj je bilo žestoko, Vjera sedmicu zato što Marija nije ispunila njezina očekivanja, Jakov je dao ocjenu osam jer mu je spiza bila korektna, ali atmosfera nije bila na nivou i Dunja je dala šesticu zbog najlošije atmosfere. 

Kako će sutra kuhati Dunja, tko će odnijeti pobjedu u splitskom tjednu te koja nas iznenađenja još očekuju - ne propustite pogledati sutra od 20 sati na RTL-u u novoj epizodi 'Večere za 5 na selu'.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Opaka Salpa 10.09.2021.

    mene zanima šta ovi jedu uz ribu s gradala uz prilog ako nije blitva, mislim da njima ni mahune lešo ili kupus nebi odgovarao

  • hvala bogu što sam ateist 10.09.2021.

    trebaju ocjeniti jelo a oni ocjenjuju usklađenost boje ploćica i boje ručnika u kupaonici - totalno promašeno - natjecatelji na večeru dolaze s unaprijed iskalkuliranom ocjenom koja nema veze s stvarnošću. - atmosferu ne kreira domaćin već svi učesnici dovoljna je samo jedna rečenica izrečena od bilo koga u krivom trenutku da se atmosfera nepovratno pokvari, a to može namjerno učiniti bilo tko od učesnika - ne volim blitvu pa dajem nisku ocjenu - kakav idiotizam - ja ne jedem janjetinu pa mogu dati ocjenu jedan bez obzira što može biti vrhunski spremljena, ja ne volim Gibonija i klape pa bez obzira na vrhunsku većeru dam ocjenu jedan zbog atmosfere koja uopće nije predmet ocjenjivanja, imam žgaravicu i boli me glava pa sam neraspoložen i evo ti jedinica, ja volim palačinke a ti mi serviraš kolaće kojih se nebi sramila ni bečki Café Schwarzenberg pa ti evo jedinica - jedino što mi pada na pamet je "Neque mittatis margaritas ante porcos" - ja takav profil ljudi kakvi se skupljaju na tim večerama nebi pozvao na čaj iz vrečice, a kamoli im pripremao večeru s pet šest sljedova.

  • 10.09.2021.

    bokte ko ce svima ugoditi

Komentiraj...
Vidi sve komentare