To je to što me zanima!

Domagoj Vida je supruzi Ivani poklonio skupocjeni poklon: Poznati detalji velikog slavlja

Ivana Vida dobila je od supruga Domagoja nimalo prosječne darove koji su je navili na suze, a okupljenima je pjevala Ana Bekuta
Vidi originalni članak

Bivši reprezentativac Domagoj Vida supruzi Ivani poklonio je skupocjeni poklon povodom njezinog 30. rođendana. Kako piše Večernji list, Ivana je dobila dva Rolex sata i dvije Cartier narukvice zbog čega se i rasplakala.

PODRŠKA JEDNO DRUGOME Kritiziraju je zbog operacija, ali ona se ne obazire: Vida i Ivana proslavili su godišnjicu braka

Nazdravili uz Anu Bekutu

Na svom privatnom Instagram profilu podijelila je storyje prijatelja koji su snimali veliko slavlje u jednom zagrebačkom restoranu na kojem im je zapjevala Ana Bekuta. Vida je tijekom njezinog nastupa nazdravio sa suprugom pa nastavio plesati uz hitove srpske zvijezde, piše Večernji.

Grubnić je uživao

Ivana je blistala u čipkastom kombinezonu sa srebrnim kristalima, a među gostima se našao i stilist Marko Grubnić s prijateljem Momčilom Gurovićem.

- Hvala ti draga Ivana na nezaboravnoj noći i na predivnim uspomenama. Zaista je bilo magično. Sretan ti rođendan ljepotice moja - napisao je Grubnić u opisu fotografija s proslave.

POGLEDAJTE VIDEO: ISTINE I LAŽI ESTETSKIH TRETMANA POZNATIH I SLAVNIH

Idi na 24sata

Komentari 52

  • Aglaonema 13.01.2024.

    Nije sve u ljepoti,nego u srcu.On je njoj lijep,i ona će da živi s njim.Sretno,uživajte.I da,Grubnić nije došao s prijateljem nego mužom.

  • Ercegovka100% 13.01.2024.

    E, moj Vida, baš si bida.... Odmah dva Rolexa... Nek se vidi... Dvaput je dvaput... No coment... Plitko, plitko... A, gospođu neću niti komentirati... Pljuc...

  • humphrey bogart 13.01.2024.

    Da on nije u lovi, oboje bi bili u ljubavi na selu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare