To je to što me zanima!

Domagoj Vida pozirao u društvu supruge Ivane, ona je privukla pažnju natikačama od 5000 kn

Bračni par Vida je na društvenim mrežama pokazao elegantna ljetna izdanja te izmamio brojne komplimente. Ivana je pozirala u natikačama marke Hermes kakve su 'isfurale' i brojne druge poznate Hrvatice
Vidi originalni članak

Naš nogometni reprezentativac  Domagoj Vida (33) posljednjih tjedana često objavljuje obiteljske fotke na društvenim mrežama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na najnovijoj fotografiji pozirao je u društvu supruge Ivane (28), koja je istu fotku podijelila i na svom profilu. Bračni par je pokazao elegantna ljetna izdanja te izmamio brojne komplimente.

Ivana je pozirala u kratkoj cvjetnoj haljini, koju je iskombinirala s popularnim natikačama marke Hermes u tirkiznoj boji.

Njihova je cijena 660 dolara (oko pet tisuća kuna), a isti model 'isfurale' su i brojne druge poznate Hrvatice, poput Severine, Izabel KovačićMarte Fernandes da Silve.

Podsjećamo, krajem srpnja su se Domagoj i Ivana našli u centru pažnje javnosti jer je iz njihovog stana na zagrebačkim Šestinama ukraden nakit u vrijednosti od 4,5 milijuna kuna.

NIJE VIDA JEDINI Vatreni na meti lopova: Lovrenu ukrali Audi ispred Interpola, a jednome su prijetili pištoljem

 Zbog provale je Vida morao odgoditi putovanje u u Atenu i potpisivanje ugovora s jednim od najuspješnijih grčkih klubova AEK-om.

Idi na 24sata

Komentari 65

  • lily A 08.09.2022.

    Bila je vrlo lijepa kad je bila prirodna i obicnija iako je i sad top

  • cvijetić94 07.09.2022.

    Ivana nakon svakog zahvata mora mjenjat osobnu iskaznicu

  • bezobrvenajeziku 07.09.2022.

    jbg zgodna je,nemojte biti zavidni,igrajte i vi nogomet pa imajte ovakvu ribu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare