To je to što me zanima!

Dominik skinuo 4 kile: 'Ovo je prvi put da sam oštetio kost...'

Dominik je zbog svoje debljine tijekom školovanja bio žrtva nasilja. Zbog toga je kroz život, priznaje, kontrolirao svoje osjećaje i bijes koji je osjećao. Od rođenja je astmatičar i bronhitičar...
Vidi originalni članak

Dominik Kračun (23) je na posljednjem vaganju u showu 'Život na vagi' imao 141,2 kilograma, a prije nego je saznao svoj novi rezultat, priznao je da mu je udaranje šakom o zid bila odlična škola da to više nikad ne ponovi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ovo je prvi put u životu da sam oštetio bilo koju kost na svome tijelu i bila je to skupa škola. Shvatio sam da agresija ništa ne rješava i alternativa uvijek postoji - rekao je Dodo, a svi su bili ponosni na njega, piše RTL.

VELIKA TRANSFORMACIJA Hana iz 'Života na vagi' je lakša 68 kila: Nijednom nisam ušla u teretanu, vježbala sam kod kuće

Dominik je izgubio četiri kile na vagi, što je oduševilo i njega i trenera Edu

Inače, Kračun živi u Zagrebu u koji je nedavno doselio iz rodne Županje. S viškom kilograma muku muči od malih nogu. Tada mu je smetalo što je debeo jer se, kako kaže, nije mogao popeti na drvo i krasti trešnje.

Dominik je zbog svoje debljine tijekom školovanja bio žrtva nasilja. Zbog toga je kroz život, priznaje, kontrolirao svoje osjećaje i bijes koji je osjećao. Od rođenja je astmatičar i bronhitičar, a prije tri godine preživio je i tešku tahikardiju srca pa je danas zahvalan što je živ. 

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Aliass 07.11.2020.

    Prikriveni agresivac, emocialno ne stabilan. Imam jednog takvog u obitelji zahvaljujuci roditeljima.

  • 07.11.2020.

    On je kao desetogodišnjak. Skače sa začepljenim nosom, plače za roditeljima...roditelji su potpuno podbacili. Jadan čovjek, teško ga je slušati i gledati.

  • 07.11.2020.

    Ma to što ima 200kg i što je slomio ruku nije ništa strašno, bitno je da nije koron, samo nastavi jako Dominiče. 

Komentiraj...
Vidi sve komentare