To je to što me zanima!

Donnina sina u Makarskoj porodio otac Ive Visković

Zorica Andrijašević rodila je prije mjesec i pol. O djetetovom ocu ne želi govoriti. Vitu Vjekoslava Zorica je rodila uz pomoć ginekologa Viskovića
Vidi originalni članak

Presretna sam što sam majka, zrela sam i psihički spremna za bebu. Rodila sam dječaka Vitu Vjekoslava, koji voli glazbu. Miran je uz klasiku, koju mu najčešće biram, kaže pjevačica Zorica Andrijašević - Donna. Zatekli smo je na makarskoj rivi u šetnji s bebom koju je rodila prije mjesec i pol. Ipak, malenog nije željela stavljati pred fotoobjektiv.
- Svo ovo vrijeme sam kod roditelja u Makarskoj i teško će mi se biti vratiti u Zagreb redovnim obvezama. Ovdje me svi stvarno tetoše. Moram pohvaliti i makarskoga ginekologa Ivu Viskovića, oca naše glumice Ive, koji je s cijelim osobljem bolnice bio izvrstan kod poroda - kaže Donna.
O ocu Vite Vjekoslava nije željela govoriti osim da je i on presretan prinovom. Pjevačica kaže kako će svi daljnji poslovni planovi zasad biti podređeni odgoju njezinog sina.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • sramotadržave 11.01.2008.

    Puste milijune kuna za bezvezne zgrade i stadione iz gradskog proračuna, a odjel za rizične trudnoće mora novac nabavljati od građana RH???? SRAMOTA! Zar je moguće da je netko na popisu gradskog proračuna vidio bolnicu i vidio stadion i odlučio da je stadion važniji??? Da bolnica mora skupljati novac za sanitarne čvorove za trudnice \"po cesti\", a u gradskoj upravi 4 sata raspravljaju hoće li dat 2 ili 4 milijuna za ukrašavanje Dinamovog stadiona????? Akcija Petrova trudionica je sramota i trebali bi je bojkotirati. Novac smo već donirali kroz poreze i prireze, na državi je da taj naš novac dade bolnici, a ne kupuje mercedese i satove! BOJKOT ! NEMOJTE DONIRATI NITI LIPE!

  • bigmama 11.01.2008.

    Ona mi je uvijek bila nekako glupa

  • Blue Light 10.01.2008.

    pile ako je vidiš pozdravi i nju i tatu vađinologa

Komentiraj...
Vidi sve komentare