To je to što me zanima!

Donosimo live koncert velikih zvijezda: Danas u tvom domu!

Poznati hrvatski pjevači u četvrtak, 19. ožujka od 20 sati održat će koncert koji ćemo prenositi uživo na našim platformama: Među njima su Lidija Bačić, Damir Kedžo, Luka Nižetić...
Vidi originalni članak

Brojni su koncerti hrvatskih glazbenih zvijezda u dvoranama otkazani zbog epidemije korona virusa, ali 24sata omogućuju vam da uživate u koncertu velikih imena naše estrade u vlastitom domu!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Organiziramo live koncert Lidije Bačić s bendom, Damira Kedže, Luke Nižetića, Tončija Huljića s kćeri Hanom, ZsaZse, Antonije Šole i Ljubavnika ovaj četvrtak, 19. ožujka od 20 sati na YouTube kanalu, portalu i Facebook-stranici 24sata.

Svi oni pjevat će iz vlastitih domova, a mi ćemo vam prenositi njihove najveće hitove.

Prvi je to u nizu koncerata koji ćete moći pratiti na našim platformama, stoga se obavezno pretplatite na naš YouTube kanal. Nastupe poznatih glazbenika moći ćete gledati iz udobnosti doma svakih nekoliko dana!

Ovaj je projekt nastavak kampanje #zajedno24sata u kojoj poznate osobe iz javnog života šalju poruke podrške hrvatskom narodu u ovim teškim vremenima. Podsjetimo, na našim platformama moći ćete uživati i u predstavama zagrebačkog Hrvatskog narodnog kazališta.

Koncerte donosimo u suradnji s partnerom TEDxZagreb.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 45

  • 19.03.2020.

    Ćik, Ćik Ćik pogodi što mi treba što mi godi!!!

  • hrvoje16 19.03.2020.

    Sprdačina

  • man.united 19.03.2020.

    To nam pustate da cim prije potrosimo toalet papir??

Komentiraj...
Vidi sve komentare