To je to što me zanima!

Doris je s mužem razmjenjivala strastvene poljupce pod vodom

U novom spotu Borisa Rogoznice glavnu ulogu odigrala je njegova supruga, glumica i voditeljica Doris Pinčić. Par je zajedno snimio romantične kadrove i to ispod vode
Vidi originalni članak

Aktulalni singl Borisa Rogoznice kojeg je snimio uz podršku klape Kampanel, 'Sajam snova' dobio je i svoje video izdanje. U bajkovitom spotu, pojavljuje se i Borisova supruga Doris Pinčić Rogoznica. 

Slavni par pred kamerama je razmjenjivao nježnosti i to ispod vode. 

No, osim toga, Boris i Doris odlučili su, umjesto za promociju spota, novac donirati za humanitarnu pomoć narodu Sirije. 

- Pred vratima je Božić, vrijeme obitelji, ljubavi i mira.Imam sreću da je moja obitelj zdrava, zbrinuta i na okupu. Živimo jako ugodno u ovoj lijepoj i sigurnoj zemlji. Na svemu tome sam jako zahvalan i sretan. S druge strane, ne mogu ostati ravnodušan pred ratnim strahotama koje se događaju u dalekoj nam Siriji. Dalekoj kilometrima ali ne i očima - kazao je pjevač. 

- Za promociju spota 'Sajam snova'  i singla planirao sam izdvojiti 2000kn. Tim novcem neću platiti društvene mreže, i kanale čije se bogatstvo mjeri u milijardama nečega. Zato ću taj planirani novac uplatiti Hrvatskom crvenom križu za njihov program : Jedan kruh i jedan pokrivač– pomoć za narod Sirije. Za sve koji vide u ovome nešto dobro, pozivam Vas da učinite isto - istaknuo je Boris.

Novčana sredstva koja je namjeravao potrošiti na promociju novog spota, Boris je dakle odlučio preusmjeriti na račun Hrvatskog crvenog križa IBAN: HR6923400091511555516, za njihov program : Jedan kruh i jedan pokrivač– pomoć za narod Sirije. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • petarpan1234 21.12.2016.

    Koristi tuđu nevolju za vlastitu promociju lik je prejadan

  • mmirka 21.12.2016.

    Kad cujem crveni kriz sine mi asocijacija lopivluk. Sjetite se ljudi prikupljenih milijuna za Gunju koje su to peripetije bile.. mislim da se nikada do kraja nisu razjasnile okolnosti tog novca. A neki dan mi u posti nudi markicu crvenog kriza koju sam odbila, a gospodja me prostrijelila pogledom...samo sam joj rekla gospodjo pa kad je crveni kriz nekome istinski pomogao...ako i je sve su to mrvice... Dakle Rogoznica bolje da si te novce dao jednoj obitelji u potrebi da plati rezije i kupi hrane za blagdane. Ovako si nekoj debeloj guski namazo vrat.

  • volim hrvatsku 20.12.2016.

    Bolje bi bilo da su snimali spot na Mjesecu, pa da su ih zaboravili spustiti...

Komentiraj...
Vidi sve komentare