Obavijesti

Show

Komentari 9

Doris je s mužem razmjenjivala strastvene poljupce pod vodom

Doris je s mužem razmjenjivala strastvene poljupce pod vodom
8

U novom spotu Borisa Rogoznice glavnu ulogu odigrala je njegova supruga, glumica i voditeljica Doris Pinčić. Par je zajedno snimio romantične kadrove i to ispod vode

VIDEO

Aktulalni singl Borisa Rogoznice kojeg je snimio uz podršku klape Kampanel, 'Sajam snova' dobio je i svoje video izdanje. U bajkovitom spotu, pojavljuje se i Borisova supruga Doris Pinčić Rogoznica. 

Slavni par pred kamerama je razmjenjivao nježnosti i to ispod vode. 

No, osim toga, Boris i Doris odlučili su, umjesto za promociju spota, novac donirati za humanitarnu pomoć narodu Sirije. 

- Pred vratima je Božić, vrijeme obitelji, ljubavi i mira.Imam sreću da je moja obitelj zdrava, zbrinuta i na okupu. Živimo jako ugodno u ovoj lijepoj i sigurnoj zemlji. Na svemu tome sam jako zahvalan i sretan. S druge strane, ne mogu ostati ravnodušan pred ratnim strahotama koje se događaju u dalekoj nam Siriji. Dalekoj kilometrima ali ne i očima - kazao je pjevač. 

- Za promociju spota 'Sajam snova'  i singla planirao sam izdvojiti 2000kn. Tim novcem neću platiti društvene mreže, i kanale čije se bogatstvo mjeri u milijardama nečega. Zato ću taj planirani novac uplatiti Hrvatskom crvenom križu za njihov program : Jedan kruh i jedan pokrivač– pomoć za narod Sirije. Za sve koji vide u ovome nešto dobro, pozivam Vas da učinite isto - istaknuo je Boris.

Novčana sredstva koja je namjeravao potrošiti na promociju novog spota, Boris je dakle odlučio preusmjeriti na račun Hrvatskog crvenog križa IBAN: HR6923400091511555516, za njihov program : Jedan kruh i jedan pokrivač– pomoć za narod Sirije. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin