To je to što me zanima!

Doris napunila Arenu: 'Hvala ti za svu ljubav koju nam daješ...'

Pjevačica je koncert otvorila pjesmom 'Marija Magdalena', a publika je pjevala u jedan glas. Odmah nakon zapjevala je jedan od svojih najvećih hitova 'Malo mi za sriću triba'
Vidi originalni članak

Jedna od najvećih hrvatskih diva Doris Dragović (58) večeras je nastupila u zagrebačkoj Areni. Prodano je više od 19 tisuća karata, a brojni obožavatelji satima su stajali ispred Arene kako bi uhvatili što bolja mjesta.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Posebni gosti na koncertu bili su Jacques Houdek (38) koji je s Doris prije četiri godine snimio pjesmu 'Ima nešto u tome' i Mladen Bodalec (60) s kojim je otpjevala pjesmu 'Baklje ivanjske'.

- Ja sam sigurno večeras ovdje najuzvišeniji. Drago mi je da je Doris ovdje jer ona to stvarno zaslužuje. Meni je ovo prvi nastup u zagrebačkoj Areni i presretan sam - rekao je Houdek prije koncerta. 

Doris je na pozornici zasjala u dugoj, ružičasto bijeloj haljini, koju je usred koncerta zamijenila crvenom i zasjala poput prave dive. Publici koja je došla zaželjela je dobrodošlicu. 

- Dobra večer. Dobro mi došli i dobro ja vama došla. Vi ste izabrali da ste večeras uz mene, a ne uz neku detektivsku seriju. Hvala vam - pozdravila je Doris publiku. Koncert je otvorila s pjesmom 'Marija Magdalena', a publika je pjevala u jedan glas. Odmah nakon zapjevala je jedan od svojih najvećih hitova 'Malo mi za sriću triba'. 

Nakon što je otpjevala nekoliko pjesama, Jacques se vratio na pozornicu i zahvalio joj na ovoj večeri. 

- Želim ti pred svim ovim prijateljima zahvaliti za svu ljubav koju si nam dala. Hvala ti na prilici, volim te - rekao joj je Houdek te se naklonio i zapjevao pjesmu 'Stotinama godina'. Pjevačica se na koncertu osvrnula i na ostale kolege te je tako zapjevala hit 'Što je od mene ostalo' koji inače pjeva u duetu s Petrom Grašom (43), koji na spektakl nije mogao doći zbog koncerta.

Koncert hrvatske dive nije propustio ni rukometaš Igor Vori, koji se zabavljao sa svojom suprugom Oljom, a veliki spektakl Doris je završila s pjesmom 'Sedam mora, sedam gora'. Međutim, nije se tako lako mogla oprostiti od svoje publike te se vratila na pozornicu i počastila ih s pjesmom 'Željo moja' za kraj. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

 

Idi na 24sata

Komentari 67

  • 01.12.2019.

    Krasna večer 👍

  • 01.12.2019.

    evo neuki zamjeraju Beograd 😂😂😂😂😂

  • 01.12.2019.

    Nasi ljudi brzo zaboravljaju, Doris jako ljepo pjeva, ali meni se zamjerila kada je prije neku godinu poslije duže vremena otišla pjevat prvo u Srbiju gdje je doživjela fijasko, a sada smi joj eto dobri i mi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare