To je to što me zanima!

Doris otkrila kako su ona i muž uspjeli kupiti kuću bez kredita

Štedim preko dva životna osiguranja. Cilj mi je kupiti stančić koji će mi biti zalog za mirovinu. Ulažem u obrazovanje, za sada prvenstveno svoje, a kasnije ću i u obrazovanje djece, rekla je
Vidi originalni članak

Voditeljica Doris Pinčić Rogoznica (31) i njezin suprug Boris (30) prije nekoliko mjeseci su se našli u središtu pozornosti nakon što je Boris priznao da su kupili kuću bez podizanja kredita. Doris je pak sad otkrila kako im je to pošlo za rukom.

- Užasno mi je žao zbog načina na koji su mediji o tome pisali. Prodali smo stan u Zagrebu i za taj novac plus još malo smo dodali i kupili kuću na selu. Gdje mnogi možda ne bi živjeli jer ima blata i prašine, ali evo tako smo odlučili jer nam se čini da je za djecu zdravije i bolje - priznala je za portal Žene i novac.

Ipak, ne planira se zadržati samo na toj nekretnini.

- Štedim preko dva životna osiguranja. Cilj mi je kupiti stančić koji će mi biti zalog za mirovinu. Ulažem u obrazovanje, za sada prvenstveno svoje, a kasnije ću i u obrazovanje djece - poručila je.

ZABLISTALA NA DORI Doris istaknula duboki dekolte i prorez: Presvukla dvije haljine

Podsjetimo, njezin suprug Boris je u intervjuu za Slobodnu Dalmaciju otkrio da su on i supruga 'intenzivnim radom u proteklih osam godina' uštedjeli za kuću iz snova.

- Jako smo sretni i ponosni zbog toga, jer je to nekako životna misija većini parova. Oboje smo odrasli u kućama u Dalmaciji i takva se sloboda ne može mjeriti sa stanom, koliko god on bio velik - rekao je tada.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 98

  • mexpert 07.03.2020.

    ***Admin***: Postovani, molimo vas da ne komentirate opomene Admina. Za sve dodatne informacije uvijek se mozete javiti na e-mail zona@24sata.hr.

  • max2017 06.03.2020.

    HRT je zabranjeno spomenuti

  • japanokinez 06.03.2020.

    A šta je stan koji ste prodali neko nasljeđe od prabake? Ima nešto šta čući jako zločesto u ovoj Spinčić

Komentiraj...
Vidi sve komentare