To je to što me zanima!

Doris Pinčić: Klapa će zapjevati a capella uz gitaru i klavir...

Sad dolazi klapa koja će, po tradiciji, pjevati a capella, uz pratnju mandoline, klavira i gitare, rekla je voditeljica Doris koja je zaboravila da a capella znači pjevati bez pratnje instrumenata
Vidi originalni članak

Jako mi je drago što sudjelujem u skupljanju novca za aparat koji će pomoći pri što ranijem otkrivanju maternica kod žena, rekao je Grdović (57).

Mislio je pritom na aparat za otkrivanje raka maternice za koji se u dvorani Lisinski skupljao novac na dobrotvornom koncertu. Grdović je jedini hitovima na noge digao i ministre Daria Nakića, Tomu Medveda, Olega Butkovića, a uživala je i Dunja Gotovina.

- Sad dolazi klapa koja će, po tradiciji, pjevati a capella, uz pratnju mandoline, klavira i gitare - rekla je voditeljica Doris Pinčić Rogoznica. Simpatična Lara zaboravila je da a capella znači pjevati bez pratnje glazbenih instrumenata, a to je i izvorna vještina klapskih pjevača. Zadrane je razveselio zagrebački gradonačelnik.

- On je naš - komentirali su Bandića koji se ovaj put nije žurio delati nego je na koncertu ostao do kraja. 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Dario Buden Dubec 13.05.2016.

    Eto pocela se i ona skidat i okolo hodat gola.....sve te kao poznate su iste......ISTE

  • MissPiggy 13.05.2016.

    paštetaruša

  • Ivana988 13.05.2016.

    Doris, simpatična si cura i imaš potencijala. Ali ono prekenjkavanje sa djecom u tv showu jako iritira gledateljstvo. Drži se rađe radija ili sapunica. Sretno!

Komentiraj...
Vidi sve komentare