To je to što me zanima!

Doris u kućnom izdanju: Kuhinju pokazala pa joj se javio kolega

Imaš vremena za malo kasniji, ali kraljevski doručak. Jutros kod mene guacamole, losos, tost, napisala je u opis fotografije na kojoj pozira nasmijana u ogrtaču...
Vidi originalni članak

Glumica i voditeljica emisije 'Dobro jutro, Hrvatska', Doris Pinčić (32), na Instagramu je otkrila prednosti ranog ustajanja i pokazala kako izgleda u kućnom izdanju u svojoj kuhinji. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ima nešto jako dobro u tome kad se ustaješ dok je još mrak - gotov si s poslom dok svi još rade i imaš vremena za malo kasniji, ali kraljevski doručak. Jutros kod mene guacamole, losos, tost.. - napisala je u opis fotografije na kojoj pozira nasmijana u ogrtaču.

- A za mene izazov br. 2-navodno bi iz ove koštice avokada za 2 tjedna trebali izaći korijeni koje ću posaditi i možda uzgojiti svoj avokado - dodala je.

Fotografiju joj je komentirao kolega s HRT-a, Ognjen Golubić, koji joj je poručio: 'Iz radne mandure u pidžamu prije 11... Tako se da'.

OBJAVILA FOTOGRAFIJE Nema odmora: Doris je otkrila kako provodi slobodna jutra...

Zadranka je prije toga pokazala kako se njezini suradnici s projekta 'Kuhinja babe Eve' raduju hrani i piću koje će degustirati.

- Kad im zaneseno objašnjavam kako treba izgledati sljedeća epizoda 'Kuhinja Babe Eve', a oni samo misle što će pojesti i popiti. Moji ljudi - poručila je tada.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • VLADEK72 11.11.2020.

    Daj nam jedan članak sa puno fotki iz WC-a.

  • Lile Mlađi 11.11.2020.

    Opet Doris,sad kužina,sutra kupaona.

  • Moriento Fernandes 11.11.2020.

    Ko je ta???

Komentiraj...
Vidi sve komentare