To je to što me zanima!

Dosta joj je čizama: Nikolina Ristović bikinijem priziva ljeto

Nikolina se našla na meti kritičara zbog čizama iznad koljena iz kojih ne izlazi u zadnje vrijeme. Dok su nekima atraktivne, drugi su se našalili da voditeljica izgleda kao 'mačka u čizmama'
Vidi originalni članak

Nedostaje mi ljeto, požalila se voditeljica Nikolina Ristović ex Pišek (41) danas nakon što se Zagreb ponovo 'zabijelio' od snijega. Prisjetila se medenog mjeseca iz 2014. s fotografijom na kojoj pozira na Maldivima dok je njezin suprug, srpski povjesničar umjetnosti Vidoja Ristović (39), strpljivo fotografira.

PROGOVORIO O TEŠKIM DANIMA Curavić: Nikolinu Pišek sam ostavio jer sam ju previše volio

- Maldivi su bili zapravo Vidojeva ideja. Sve je sam organizirao i samo mi je rekao da se spakiramo. Bilo je to potpuno iznenađenje - rekla je Ristović. Zagrepčanka s beogradskom adresom ne skriva da bi ovih dana ponovno voljela otići na daleku egzotičnu destinaciju. 

Par se svojedobno pohvalio kako su 'u tirkiznom raju' uživali u aktivnostima poput gledanja velikih raži i lova na sabljarke. 

UNA SOFIJA Nikolinina kći proslavila treći rođendan u čak tri metropole

Nikolinine prijateljice, pohvalile su njezinu, kako kažu, zavidnu liniju. Fotografiju je komentirao i pokoji obožavatelj kojem je voditeljica 'jako seksi' u plavom bikiniju dok pozira na pijesku. 

Nikolina i Vidoja zaručili su se 2012. nakon samo dva mjeseca veze. Na svadbeno slavlje 2013. u hotelu Metropole Monte Carlo pozvali su 70 najbližih prijatelja i obitelj. 

Nikolina se početkom ožujka našla na meti kritičara zbog plavih čizama iznad koljena iz kojih ne izlazi u zadnje vrijeme. Pozirala je s modnim stilistom Borisom Banovićem (44), a reakcije obožavatelja bile su podijeljene. Dok su nekima čizme atraktivne, drugi su se našalili da voditeljica izgleda kao 'mačka u čizmama'. 

Idi na 24sata

Komentari 49

  • Bayern777 20.03.2018.

    Voli hrvatsku zivi u srbiji bravo.....

  • 19.03.2018.

    Prekrasna Nikolina, jedna od najljepsih zena na Balkanu.

  • medeki 19.03.2018.

    Kad skupa odjeća osobu učini jeftinom! Puno je kod nas takvih jeftilenki!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare