To je to što me zanima!

Dosta joj je: Priscilla Presley 'otkantala' je scijentologiju...

Priscillu je u crkvu ‘uveo’ John Travolta, a ona je prema scijentološkim pravilima odgojila i kći Lisu Marie. Elvisova kći 2014. samovoljno je istupila iz sekte
Vidi originalni članak

Dosta i previše mi je, ne mogu više, rekla je Elvisova udovica Priscilla Presley (72) kada je nakon 40 godina napustila scijentologiju. 

Priscillu je u crkvu ‘uveo’ John Travolta, a ona je prema scijentološkim pravilima odgojila i kći Lisu Marie (49). Elvisova kći 2014. samovoljno je istupila iz sekte te time jako otežala situaciju majci.

- Počela sam se urušavati i uništavati samu sebe. Crkva mi je uzimala novac, slobodu i komadić po komadić duše - rekla je tada Lisa Marie. 

Žene obitelji Presley dio su niza slavnih koji više ili manje tajno napuštaju sektu poznatih i moćnih.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Ma nu 25.10.2017.

    Koja je razlika između sekte i religije? Ja je nisan nasa.....meni se cini da sekta kad dosegne dovoljan broj clanova postane religija....ili san u krivu?

  • bree77 24.10.2017.

    Jos samo Cruise da to napravi dok nije skroz odljepio.

  • povijest činjenica 24.10.2017.

    Kako se uopće dala uvući u neku sektu hmm. To je tako kada ljudi pate od snobizma i "prestiža". Učlane nekoliko planetarno popularnih i onda naivci daju svoje nofce ne bi li pripadali istoj "grupaciji" kao Tom Cruise i slični.

Komentiraj...
Vidi sve komentare