To je to što me zanima!

Odvjetnici dosta lažnih optužbi i kleveta: Milan nije moj klijent

Sanja Turlakov najavila je tužbu za klevetu i naknadu štete ako se nastavi s, kako kaže, lažnim napisima o njoj. Odvjetnica ističe da nema uvid u Milanovo poslovanje
Vidi originalni članak

Nakon što je Milan Popović (47) tužio odvjetnicu Sanju Turlakov zbog odavanja njegovih tajni Severini (41), odvjetnica nam je prokomentirala cijelu situaciju. 

Severinu je, kaže, zastupala od početka 2011. do kraja iste godine, a Milan je prvi put došao u njezin ured tek 2012. Milana je, napominje, isto kao i Severinu, zastupala isključivo za demantije u srpskim medijima. Zadnji put Milana je zastupala u veljači 2013. godine i to u pojedinačnom predmetu, pa  s njim nije nikad potpisala nikakav ugovor o trajnoj suradnji. 

Dodaje kako zato nije ni mogla imati uvid u njegovo imovinsko stanje niti u njegovo poslovanje. 

- Od Odvjetničke komore nisam dobila službenu obavijest da je protiv mene podnijeta prijava. Kao odvjetnica, ne mogu otkriti u kojim sam predmetima zastupala gospođicu Severinu Vučković i gospodina Milana Popovića, obzirom da isti predstavljaju poslovnu tajnu - rekla nam je odvjetnica. 

Turlakov naglašava kako Milan nije njen klijent niti za njega vodi bilo kakav postupak. Na sve optužbe će, kaže, kao odvjetnica odgovarati nadležnim institucijama. Ako se pak nastavi s, kako kaže, lažnim napisima o njoj, podići će tužbu za klevetu i naknadu štete. 

Idi na 24sata

Komentari 54

  • mila 19 14.08.2013.

    ovo postaje perverzno.....

  • greys anatomy 14.08.2013.

    Kao da su oni jedini ljudi na svijetu sa problemima!

  • vujacka 14.08.2013.

    ja sam sigurna da se oni vole!da je ovo patka!:)

Komentiraj...
Vidi sve komentare