To je to što me zanima!

Dosta mu ih je: Jay Leno je svoje šefove nazvao zmijama

Nikad nisam štedio goste u emisijama pa ne vidim zašto bih bio blaži prema svojim šefovima koji ne znaju raditi posao, kaže Leno. Show mu navodno gubi gledanost
Vidi originalni članak

Već tri večeri televizijski voditelj Jay Leno (62) ruga se svojim šefovima u 'Večernjem showu'. U e-mailu koji je procurio u javnost urednik NBC-ja upozorio ga je da prestane, ali Leno ga nije poslušao. Zbog toga će voditelja nakon 21 godine zamijeniti komičar Jimmy Fallon (38).

- Sveti Patrik je prema legendi protjerao sve zmije iz Irske. Nažalost, one su preplivale ocean. Došle su u Ameriku i zaposlile se u NBC-ju - rekao je Leno kad je čuo da će mu dati otkaz. Nije mu jasno zašto su šefovi ljuti.

- Nikad nisam štedio goste u emisijama pa ne vidim zašto bih bio blaži prema svojim šefovima koji ne znaju raditi posao - kaže Leno. 

Našalio se kako im treba novi marketinški slogan. Kaže da bi se trebali reklamirati kao najveći gubitnici, a ne pobjednici kao što to sada rade. Unatoč tome, iz NBC-ja tvrde kako Lena ne otpuštaju zbog uvreda, nego zato što njegov show gubi gledanost.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • little John 20.03.2013.

    Ne bu on gladan

  • ZIBEL BOY 1982 20.03.2013.

    Tonight Show je najjači na planeti, a njega kao otpuštaju radi pada gledanosti.....banda

Komentiraj...
Vidi sve komentare