To je to što me zanima!

Doveo ih je do pobjede: Svaka legenda ima svoj mali početak

Charlie, tinejdžerka koja pokušava naći svoje mjesto u svijetu, otkriva oštećenog i pokvarenog Bumblebeeja. A kada ga popravi, saznaje kako on nije samo obična VW buba
Vidi originalni članak

Prva fotografija iz nadolazećeg filma o Transformersima pokazala nam je da je Bumblebee 'unazađen' u običnu Bubu. U ovoj novijoj eri prestao je biti Volkswagenova Buba i postao je moćni Chevrolet Camaro. No radnja novog filma odvija se dosta davno, pa je i najpoznatiji žuti Transformer dobio preradu na svoje staro lice.

TRAILER 'Udovice': Film u kojem žene imaju veća muda od muškaraca

Radnja filma 'Bumblebee' događa se 1987. godine kada Transformer Bumblebee nalazi utočište na otpadu u malom kalifornijskom obalnom gradu. Charlie (Hailee Steinfeld), djevojka koja će uskoro napuniti 18. godina te pokušava naći svoje mjesto u svijetu, otkriva oštećenog i pokvarenog Bumblebeeja i pokušava ga popraviti. A kada ga Charlie popravi, saznaje kako on nije samo obična VW buba.

Producenti franšize 'Transformers', Lorenzo di Bonaventura i Michael Bay producirali su film 'Bumblebee' zajedno s izvršnim producentima Stevenom Spielbergom, Brianom Goldnerom i Markom Vahradianom. Travis Knight, koji je režirao film 'Kubo i čarobni mač' režirao je film prema scenariju Christine Hodfon ('Unforgettable'.

Pogledajte prvi video

John Cena preuzeo je jednu od glavnih uloga uz Hailee Steinfeld, a uz njih ćemo u filmu gledati i Pamelu Adlon ('Better things', 'Louie'), Stephena Schneidera ('Broad City' s Comedy Centrala), Jorgea Lendeborga Jr. ('Spider-Man: Povratak kući'), Jasona Druckera ('Diary of a Wimpy Kid: The Long Haul'), Kennetha Choia ('American Crime Story'), Ricarda Hoyosa ('Degrassi: Next Class'), Abby Quinn ('Landline', 'The Sisterhood of the Night'), Rachel Crow ('Deidra & Laney Rob a Train') i Grace Dzienny ('Zoo').

'Bumblebee' je prvi spin-off u filmskom svijetu Transformersa, a u naša kina stiže 20. prosinca u distribuciji Blitza.

VIDI OVO: Bizarni seksualni običaji diljem svijeta

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare