To je to što me zanima!

Dozlogrdilo im: Čak 40 radnika tuži Mary Kate i Ashley Olsen

Čak četrdeset bivših i sadašnjih stažista koje rade za brend slavnih blizanki odlučilo ih je tužiti jer ih ne plaćaju, a od njih traže da rade prekovremeno
Vidi originalni članak

Slavne blizanke Olsen, 29-godišnje, Mary Kate i Ashely napustile su glumačke karijere kako bi se posvetile svom modnom brendu 'The Row'. 

Stažisti koji su radili za sestre Olsen nezadovoljni su radnim uvjetima jer, tvrde, rade poslove za troje ljude, a za to nikada ne budu plaćeni. 

Grupnu tužbu, u kojoj sudjeluje 40 sadašnjih i bivših stažista, organizirala je Shahista Lalani koja je radila za blizanke pet mjeseci 2012. godine. 

Lalani tvrdi da je radila 50 sati tjedno te dvorila sve plaćene zaposlenike, a za to nikada nije dobila 'niti centa'. Toliko je radila, kaže, da je završila u bolnici zbog malaksalosti. 

- Kada nismo radili ništa, sestre bi došle i dale nam zadatak da, na primjer, posložimo gumbe po bojama. Kada bi čistili, ne bi nam dali niti 15 minute pauze, a ti nemaš izbora nego slušati što ti govore - ispričala je Lalani za Page Six. 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • snoopylove4ever 22.08.2015.

    Hmm vis to u Hrvatskoj normalno....

  • kako da ne 22.08.2015.

    kako su se tako poružnile..

  • MrMojoRisin 22.08.2015.

    Kod nas kad ne dobiješ 6 mjeseci mila majka! ( prestrašno )

Komentiraj...
Vidi sve komentare