To je to što me zanima!

Dragan Jurilj ljubi Miju Franić: 'Poklopile su nam se zvijezde'

Poduzetnik Dragan Jurilj ponovno je sretan u ljubavi, a njegova odabranica je 22-godišnja bivša manekenka, Splićanka Mia Franić, koja se sprema osvojiti estradu
Vidi originalni članak

Da, Mia i smo godinu u vezi, a upoznao nas je zajednički prijatelj. Počeli smo izlaziti, družiti se, a poslije je sve preraslo u lijepu, romantičnu vezu, otkrio je za Story Dragan Jurilj za kojeg se dugo šuška da je u vezi s Mijom Franić.

Par je napokon odlučio prekinuti kuloarska nagađana, a Splićanka, koja je 2011. proglašena najljepšom Hrvaticom, nije ga osvojila samo ljepotom.

- Moju pozornost plijenila je osobnošću, spontanošću i iskrenošću, pa sam i ja prema njoj pokušao biti iskren, pristojan, šarmantan i duhovit. Zašto je izabrala baš mene, to morate pitati nju. Uza sve to, mislim da su nam se jednostavno poklopile zvijezde, upoznali smo se u trenutku kada smo oboje izašli iz dugih veza - otkrio je Dragan te dodao da on i njegova odabranica razliku u godinama ne primjećuju. Isto tako, ne isključuje mogućnost da jednog dana stanu pred oltar.

- Naša veza je ozbiljna, inače ne bismo živjeli zajedno i davali izjave za medije, a kad je nešto ozbiljno, onda ni brak nije tabu - zaključio je poduzetnik koji 2015. razišao od dugogodišnje partnerice Sunčice Lalić () s kojom ima devetogodišnjeg sina Ariena.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Trojac 31.03.2017.

    Poklopili su se vama novčanici......

  • Ira27 31.03.2017.

    Cuj izasla iz duge veze...jbt 22 godine ima...pa kad se krenila...vezivat...?! Anyway, ona mora da je pala na njegovu ljepotu, a on na njenu inteligenciju. Sa sricom im...

  • Milokliz 29.03.2017.

    On poduzetnik? Mala a ti si jako pametna

Komentiraj...
Vidi sve komentare