To je to što me zanima!

Drago Celizić o skandalu: Nisam budala, Milki sam bio kao sin!

Nakon što je gospođa Milka preminula, njezina kuća u Puli pripala je Dragi kao i 500 tisuća eura na njezinim računima. Ipak, nećakinja pokojne Milke podigla je tužbu protiv voditelja
Vidi originalni članak

Voditelj Drago Celizić (67) prije nekoliko je dana izgubio spor na osnovu ugovora o doživotnom uzdržavanju. Taj ugovor potpisao je 2007. godine sa sada već preminulom Milkom Vukelić iz Pule. Ipak, sud je 13. ožujka donio nepravomoćnu presudu koja govori da je ugovor ništetan, prenosi Istra24. Iako je rekao da o tome ništa ne zna, sada nam je rekao drugačije. Nazvao nas je telefonski i objasnio svoju stranu priče.

DETALJI SUDSKE DRAME TV VODITELJA Susjedi: 'Mi smo bolesnoj Milki nosili hranu, a ne Drago Celizić' Odvjetnik: 'Ima iskaz vještaka'

- Pa nisam budala, naravno da je gospođa bila pri zdravoj svijesti kad je potpisala ugovor.  Susjedi su isto bilo zainteresirani za tu kuću - otkrio nam je pa dodao:

- Gospođi Milki sam bio poput sina, naše obitelji su bile prijatelji preko 20 godina. Obitelj je s nećakinjom bila posvađana i nisu razgovarali. Prvostupanjska odluka je bila moja, pa su se žalili, a sad ću se ja žaliti na ovu.

Prisjetimo se, nakon što je Milka preminula, njezina kuća u Puli pripala je Dragi kao i 500 tisuća eura koji su ostali na njezinim računima. Ipak, nećakinja pokojne Milke, Marija Askar, podigla je tužbu protiv voditelja jer smatra da Milka nije bila prisebna kada je potpisivala ugovor.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • David1Prometheus 23.03.2023.

    Jasno da Drago nebi pogledao staricu da crkava u staroj kuci i da nema love..a i lova je iskrsnula slucajno nije on pitao..ali evo genijalnog rjesenja..da sam ja Sud bi odredio jednu staricu s teskim stanjem stavio ju u tu kucu i dao svu lovu i kucu necakinji ali pod jednim uvjetom da se mora do smrti brinut za staricu inace sve gubi i ide djeci nezbrinutoj..pa da vidimo jel je ona altruisticna i empat ili samo lova ju zanima!

  • mrTrobec 22.03.2023.

    Istina je i Brutus je bio Cezarov sin pa je izbo oca gladiusom

  • anto1 21.03.2023.

    Najbolji su ovi koji ispužu iz neke rupe i onda traže nešto, a sudovi su sve samo ne sudovi koji pošteno sude. I ja uzdržavam oca, ALI... ljudi dragi sve ovisi o tome koliko je tko čovjek i dali taj netko, a obično je to prvi rod, želi zagorčavati život sebi i svima oko sebe. Takve, a govorim o onima iz prve rečenice, sud bi trebao opaliti po džepu i dodjeliti im skrb starca na mjesec dana bez ikakve naknade. Možda bi onda shvatili neke stvari.

Komentiraj...
Vidi sve komentare