To je to što me zanima!

Drama na koncertu Michaela Bubléa: Ljudi su vrištali, pjevač je bio prisiljen prekinuti nastup

Pjevač se vratio u Ujedinjeno Kraljevstvo i održao turneju po cijeloj zemlji tijekom srpnja nakon objavljivanja svog posljednjeg albuma 'Higher' ranije ove godine, ali turneja nije prošla glatko kao što se očekivalo
Vidi originalni članak

Kanadski pjevač Michael Bublé (46) bio je prisiljen prekinuti svoj nastup u dvorcu Powderham u Exeteru u ponedjeljak nakon što je gomila počela 'vikati' i 'vrištati' tražeći pomoć bolničara.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zbunjeno je pitao okupljene što se događa dok nije shvatio da jednom od njegovih obožavatelja treba hitna liječnička pomoć, prenosi Mirror.

Katastrofa se dogodila i tijekom Michaelovog koncerta u Hatfieldu noć prije, kada su tisuće obožavatelja ostale zaglavljene zbog 'ludog' prometa nakon završetka koncerta. Obožavatelji tvrde da je ulazak i izlazak s koncerta bio 'izuzetno opasan'.

Nekoliko posjetitelja koncerta oglasilo se na Twitteru kako bi osudilo organizatore događaja jer su se žalili da je bilo vrlo malo redara u Hatfield Houseu u Hertfordshireu koji bi pomogli 25 tisuća obožavatelja da odu nakon koncerta.

UZBUĐENI RODITELJI Michael Bublé i supruga očekuju četvrto dijete: Priča se nastavlja

Inače, Buble je ovo bio posljednji koncert na britanskoj turneji 'An Evening with Michael Bublé' koja je pomaknuta nakon što je otkazana prošle godine zbog Covid ograničenja.

Pjevač se vratio u Ujedinjeno Kraljevstvo i održao turneju po cijeloj zemlji tijekom srpnja nakon objavljivanja svog posljednjeg albuma 'Higher' ranije ove godine, ali turneja očito nije prošla glatko kao što se očekivalo.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare