To je to što me zanima!

Odnio joj vrata: Marinu Perazić i kćeri vlasnik izbacuje iz stana

Stanodavac pjevačice tvrdi da novac za stanarinu nije dobio već 14 mjeseci. Stevan Mrđan u četvrtak se sukobio i s Marininom kćerkom. Policija je došla riješiti sukob
Vidi originalni članak

Pjevačica grupe Denis&Denis u četvrtak se ispred stana u Novom Sadu sukobila s policijom i stanodavcem koji tvrdi da mu Marina Perazić (54) duguje 3500 eura, to jest 26.250 kuna za stanarinu, piše srpski Blic.  Stevan Mrđan skinuo je vrata stana i odnio ih kako bi prisilio pjevačicu da se iseli. Svemu je prethodio i sukob s Marininom kćerkom Lunom koja je stanodavca u suzama pokušala zaustaviti u odnošenju vrata. 

- Strašno je to što nam se događa - rekla je Marina Perazić za srpski Puls. 

Stevan je već pokušavao provaliti u stan u kojem pjevačica živi s kćerkama Mijom i Lunom. Njihov stanodavac tvrdi da novac za stanarinu nije dobio već 14 mjeseci. Kako bi ga spriječila da im provali u stan, pjevačica je pokušala promijeniti bravu i vrata. Stanodavac joj to nije dozvolio. 

Kad je nakon sukoba s njezinom kćeri skinuo ulazna vrata, Marina je pozvala policiju i svog odvjetnika koji su pokušali smiriti situaciju. Ubrzo se ispred zgrade pojavio i Stevanov odvjetnik koji ga je navodno i nagovorio da skine vrata. Nakon 20-minutnog pokušaja smirivanja situacije, policija je privela Mrđana. 

Sve navedeno jako je potreslo Marinu i njezine kćeri. Nakon što su policija, odvjetnici i njihov stanodavac napustili zgradu, Perazić je pozvala majstora da popravi vrata. 

Marinin stanodavac je i prije nekoliko dana dolazio do stana pjevačice, ali mu nitko nije otvarao, piše srpski Kurir.  Prije mjesec dana podnio je tužbu protiv Marine, a pjevačica je ispričala kako je stan zapravo vlasništvo Mrđanovog unuka. Tvrdi da je žrtva prevare te da ne duguje nikakav novac. 

Idi na 24sata

Komentari 188

  • 27.05.2013.

    e,zbog takvog zakona koji hapsi vlasnika stana,a ne istjeruje neplatišu,ja samo studentima izdajem stan.Oni istina odu sami ,ponekad ostave koji ne plaćen račun ,al nema ovih problema.Jedna me ženica molila sa kćerkicom da je primim.Bilo mi ju je jako žao odbit,ali znam kako mogu doć u situaciju kao ovaj i mnogi drugi ,nema šanse.Da mi je mirovina iole pristojna ,ne bi izdavala stan a živila malte ne u baraci,ali mojih 37 god staža je sramotno podcjenjena .Nisam na bolovanju za svih tih god. bila sve skupa mjesc dana,al ne zato što sam zdrava,išla sam i s temperaturom i išijasom ,prehodala sam neznajući i upalu pluća,al mi nitko nije rekao hvala.Dobila sam mirovinu manju nego kolegica koja je stalno išla na neke pretrage i nije dolazila na posao,a ja sam do 6 popodne ostajala radeći i njen posao ,jer je ona lukavo stalno javljala da dolazi od ponedjeljka na posao,pa su mi poslodavci govorili ,izdrži još malo,koliko je tih ponedjeljaka prošlo...i ode ona zdrava ko dren u mirovinu,a ja se jedva vučem..eee da mi je ova pamet

  • nelly sb 16.03.2013.

    možda ona misli da se stanarina netreba plačat.. pa ipak je ona "estradna zvijezda "

  • pernica 16.03.2013.

    ako ne plaća stanarinu , mora iseliti! i to je to! nema tu rasprave, i čemu ovo privođenje vlasnika stana? stvarno mi nisu jasni organi reda, na čijoj su oni strani? žao mi je nje kao žene, majke, djece ali trebala je to misliti ranije.....stanarina se treba plaćati!

Komentiraj...
Vidi sve komentare