To je to što me zanima!

Dražen Zečić o Stavrosu: 'Dobra duša koja nije zapitkivala niti gnjavila, bila mi je velika čast'

Cijela Hrvatska tuguje zbog gubitka legendarnog glazbenika, a od njega se opraštaju kolege glazbenici i prije svega bliski prijatelji
Vidi originalni članak

Legendarni glazbenik Jasmin Stavros napustio nas je u srijedu u 69. godini. Od njega se opraštaju obožavatelji i brojni kolege glazbenici. Među njima je i Dražen Zečić (55) koji je za 24sata ispričao po čemu će pamtiti svog dragog prijatelja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Pamtit ću ga kao neumornog radnika, poticao nas je da svi radimo bolje, rado je davao savjete. Jednom sam ga trebao za humanitarni nastup, odgovorio je: 'Samo reci kad i gdje'. To govori o njegovoj srčanosti, spremnosti da pomogne. Dobra duša koja nikad nije zapitkivala niti gnjavila bilo kako. S njegove strane dolazila je samo ljubav i pomoć - započeo je emotivni Dražen pa dodao:

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Zbog svega toga neće umrijeti u našim srcima, a pjesme će ostati zauvijek. Šalio se, naravno, rado ćemo ga se i po tome prisjećati, ali u ovom trenutku, prvo je emocija, tuga. Bila mi je čast dijeliti pozornicu s njim.

KARIJERU ZAPOČEO S 15 Jasminu Stavrosu je umjetničko ime dao Rajko Dujmić, roditelji nisu htjeli prihvatiti promjenu

Podjetimo, prije osnivanja 'Tri mušketira', grupe koju su činili Stavros, Pejaković i Grdović, postajala je grupa 'Tri kralja zabave', a činili su je Stavros, Grdović i Dražen Zečić.

Jasmin je preminuo u srijedu nakon borbe s karcinomom kostiju. Tužnu vijest potvrdio nam je Ljubo Šeperić, Jasminov menadžer.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare