To je to što me zanima!

Draženu je došla nova djevojka, a Dino je Tereziju poslao doma

Dražen je odlučio da Snježana više neće biti s njim na farmi, ali tu nisu prestale njegove slatke muke. Naime, uslijedilo je još jedno veliko iznenađenje
Vidi originalni članak

U Dalmatinskoj zagori Stanko je djevojke odveo na procesiju u selu, i to u kočiji. Dame su bile oduševljene vožnjom, a Stanko je kao pravi kavalir svaku od njih spustio s kočije. Poslije ih je odveo u vrt, gdje su djevojke brale rajčice i krastavce.
 
Kod Alojza su djevojke ispitivale jedna drugu što misle o Alojzu i o tome tko odlazi s njegova imanja. Iako ni jedna nije sigurna koja bi mogla otići, Anja je zaključila da ona vjerojatno neće jer je spavala s njim u sobi. 

- Vjerojatno me ne bi zvao u sobu da želi da odem -  kazala je Anja Snježani.
 
Dražen je odlučio da Snježana više neće biti s njim na farmi, ali tu nisu prestale njegove slatke muke jer ove godine svi su farmeri dobili više pitanja i uslijedilo mu je slatko iznenađenje. Marijana ga je pitala zašto je izbacio baš Snježanu pa joj je otkrio da je imao neke nesuglasice sa Snježanom. 

- Htjela je zapovijedati, ali muška glava je na kraju ta koju se pita' - otkrio je Dražen Marijani te dodao da su ostale dvije djevojke 'radišne i poslušne'. Marijana mu je potom otkrila da mu je, budući da je dobio još pisama, odlučila dovesti treću djevojku koja mu je bila pisala. 

- Nisam nikako to očekivao, ostao sam začuđen! - rekao je Dražen kada se pojavila Mirjana. 

Mirjana dolazi iz Splita, ima 48 godina i krojačica je. 

- Došla sam ovdje jer ste mi se učinili zanimljivi - kazala je Mirjana dodajući da je rođena kad i Hajduk. 

- Našli smo se oko zajedničke teme – Hajduk! - sretno je rekao Dražen upitavši je koju tribinu voli. 

- Onu od Torcide - rekla je Mirjana, a Dražen je zaključio da čim navija za Hajduk, ne može biti loša osoba.


 
Kod Sandre na imanju bilo je burno. 

- Spremali smo se kositi a u tom trenu je Kristijan nešto dobacio Marinu i ispao je bum! -  objasnila je Sandra. 

- Ponio sam se prema njemu kao prema najboljem prijatelju jer nisam želio da se ozlijedi, a on je to shvatio kao ismijavanje' - rekao je Kristijan, opisujući scenu kada mu daje savjet kako sići s traktora, a Marin je na to poludio. 

- Ti se uopće ne trudiš, trgni se! - rekla je Sandra Marinu nakon svađe s Kristijanom. Na kraju su se svi međusobno posvađali, a Sandra je pokušavala smiriti situaciju te ih je na kraju i pomirila.
 
U Otočcu je atmosfera bila svečana- Nakon što je Mario iznenadio Amru tortom, pozvao ju je da popričaju.

- Ja sam skužio da ti na farmi bez nečega ne možeš raditi.. - rekao joj je Mario i poklonio joj sunčane naočale te joj dao i kutijicu s naušnicama, što je Amru toliko oduševilo da ga je zagrlila i poljubila.
 
Dino je svojim djevojkama priopćio da jedna mora napustiti farmu. 

- Bila mi je jako teška odluka i sve ste mi jako drage, ali koja god ode doma, ne želim prekidati prijateljstva i želim se družiti s vama' - rekao je Dino te na kraju zamolio Tereziju da napusti imanje. 

- Nisam bila zabrinuta i očekivala sam da idem, ali svi će mi nedostajati - kazala je Teca dok je Dino komentirao da je bila malo preglasna. 

Tko sutra napušta imanje farmera, ne propustite pogledati od 21.05 na RTL-u.

Pogledajte drugu epizodu VideoStara:

 

Idi na 24sata

Komentari 70

  • pješčani sat 25.10.2016.

    ,,Avanturist"-a kad mu je nova cura stigla niji mogo guzicu da digne s klupe,a kamoli da joj ruku pruži,a o džentlmenosti da i ne govorim-ravno nuli

  • bloodhunter 25.10.2016.

    Drazene odrastao si muskarac cemu toliki strah od zena. Brate uzmi ju pod ruku odvedi ju negdje na veceru popricaj s njom bez straha i srama covjece pa nece te pojest. Stvarno je ko klinjo koji prvi put izlazi na spoj

  • cornelie 25.10.2016.

    Čim navija za hajduk ne moze biti loša osoba-zakljucio je. strahota di živimo

Komentiraj...
Vidi sve komentare