To je to što me zanima!

Drew Barrymore otkrila: 'Djeda su prijatelji nakon smrti ukrali iz mrtvačnice i odveli na tulum'

Glasine koje kruže skoro 80 godina pokazale su se istinitima, e njen djed John preminuo je 1942., a prijatelji su ga ukrali iz mrtvačnice i odveli ga na tulum, gdje su ga zasjeli za stol za poker kako bi odigrali posljednju partiju.
Vidi originalni članak

Glumica Drew Barrymore (46) nedavno je u emisiji 'Hot Ones' progovorila o jednoj neobičnoj situaciji iz obiteljske prošlosti. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Glasine koje kruže skoro 80 godina pokazale su se istinitima. Nakon što je njen djed John preminuo 1942. prijatelji su ga ukrali iz mrtvačnice i odveli ga na tulum, gdje su ga zasjeli za stol za poker kako bi odigrali posljednju partiju.

- Nadam se da će moji prijatelji učiniti istu stvar za mene. Mislim da smrt dolazi s previše tuge i razumijem to, ali moja želja bi bila, ako je to u redu, da budu veseli i slavljenički raspoloženi te da i meni organiziraju party - istaknula je glumica te je rekla da je taj događaj poslužio kao inspiracija za scenu u filmu 'Pasji sinovi' (S.O.B.) iz 1981. godine.

HIT TRANSFORMACIJA Drew Barrymore u svom showu tinejdžerki priredila potpuni makeover za maturalnu večer

John je bio kazališni glumac u to vrijeme, a voditelj emisije Sean Evans otkrio je da su za ovu krađu bili odgovorni holivudski glumac Errol Flynn, komičar W.C. Fields te pjesnik Sadakichi Hartmann.

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • nap 29.06.2021.

    Uzasno kao u nekom filmu strave

  • STorm5 29.06.2021.

    Ko da gledam "Vikend kod Bernija" :D LOL

  • Vito1 29.06.2021.

    Tada su ljudi imali i duha i smisla za humor.

Komentiraj...
Vidi sve komentare