To je to što me zanima!

Dropkick Murphys dolaze na stadion Šalata već iduće godine

Nezaustavljivi irsko-američki folk punkeri Dropkick Murphys dolaze na zagrebački stadion Šalata u srijedu, 12. lipnja 2024. godine, objavio je organizator koncerta agencija LAA.
Vidi originalni članak

Najpopularniji svjetski predstavnici celtic punk rock scene posvetili su dosta pažnje ovdašnjoj publici, a rasprodani koncerti kojima su do sada dva puta punili Tvornicu kulture, kao i Dom sportova dokazali su mitski status kod domaćih fanova.

Dropkick Murphys su osnovani 1996. godine u Quincyu, pregrađu Bostona, a od 1998. izdali su 12 albuma, od kojih je najnoviji ovogodišnji 'Okemah Rising', ne koketirajući s mainstreamom i radeći stvari na svoj način.  

PREMINUO U 66. GODINI Shane MacGowan pjevao je na Šalati 2011. s The Poguesima: Nosio licitarsko srce na vratu

Uspješno kombinirajući tradicionalni irski folk i punk pjevaju o propaloj industriji, lučkom Bostonu, potlačenim radnicima, obitelji, prijateljstvu i ljubavi, a ravnopravnu ulogu s basom i električnim gitarama daju gajdama, frulama, violini i mandolini, što je tipično za celtic punk. 

Uz rasprodane koncerte diljem svijeta, krcate arene, i znojne i urnebese nastupe, Dropkick Murphys s upornim radom, iskrenošću, energičnošću, promiču glas radničke klase i malog čovjeka. 

Osvojili su ljubitelje whiskeya i pive, Bruinsa, Celticsa, Red Soxa, svake vrste dobre zabave i cijeli svijet sa svojim zaraznim melodijama koje na ljeto donose na stadion Šalata.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare